Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

TeamNL Tokyo Expo

Zakelijk bijeenkomen in Tokyo

Sport is zeker tijdens de Olympische Spelen meer dan sport alleen. In de Olympische gedachte staat sport in dienst van maatschappelijke ontwikkeling met aandacht voor actuele thema’s. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met RVO, Papendal en NOC*NSF, is er op gericht om het Nederlandse bedrijfsleven zoveel mogelijk te betrekken bij deze unieke
sportgebeurtenis. Voor de 32e editie van de spelen, volgend jaar in Tokyo, wordt deze betrokkenheid naar een nieuw hoogtepunt getild. En uw organisatie kan hier onderdeel van zijn.

De TeamNL Tokyo Expo

Gedurende de zes weken in aanloop naar de Olympische Spelen (1 juni 2020 t/m 10 juli 2020) krijgen Nederlandse innovaties op het gebied van de Nexus Food-Water-Energy, High-Tech, en Vitality de mogelijkheid zich te presenteren aan het Japanse bedrijfsleven in de speciale Rangaku editie van de TeamNL Tokyo Expo die voor deze gelegenheid georganiseerd wordt.

Een ideaal en aantrekkelijk platform voor bedrijven, clusters, sectoren en consortia om zichzelf te presenteren aan het Japanse bedrijfsleven en kennisinstellingen, en hen te overtuigen van de kansen die Nederlandse innovaties te bieden hebben. Binnen de expo worden de benoemde kernthema’s centraal gesteld. Daarnaast vinden er lezingen en netwerkactiviteiten plaats, en worden er programma’s vanuit de organisatie aangeboden.

Alle informatie en mogelijkheden omtrent de TeamNL Tokyo Expo in Tokyo vind je in deze brochure.

Meer informatie of reserveren?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden om tijdens de TeamNL Tokyo Expo een bijeenkomst te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Papendal Japan
Rebecca Goei
Projectleider TeamNL Tokyo Expo
E: rebecca.goei@papendal.nl
T: +31 (0)6 42 77 15 24

Road to TokyoVergaderen met een Japans tintje?

Ga voor de volledige Japanse beleving tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal. Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl.

Lees meer