Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

TeamNL Tokyo Center

Papendal exploiteert TeamNL Tokyo Center

Papendal gaat in opdracht van NOC*NSF het TeamNL Tokyo Center tijdens de Olympische Spelen in Tokyo exploiteren. Samen met het Holland Heineken House vormt het TeamNL Tokyo Centre hét kloppende hart voor de Nederlandse sport, begeleiding, fans, familie en vrienden, maar ook voor de partners van de Nederlandse sport en voor Nederlandse internationale handelspartners.

Wat in 1992 op initiatief van Heineken op bescheiden schaal is begonnen, is uitgegroeid tot hét thuis ver van huis en staat ver buiten onze landsgrenzen bekend als dé trekpleister tijdens de Olympische Spelen voor sporters én fans. In Tokyo wordt het TeamNL Center een multifunctioneel centrum met meerdere missies onder één dak. Naast het Holland Heineken House waar de huldigingen gaan plaatsvinden, worden er in het centrum een atletenlounge, restaurant, sportsbar, food court en merchandise shop ondergebracht.

Voor het TeamNL Tokyo Center is een locatie gevonden in de baai van Tokyo, mooi centraal gelegen tussen zowel een aantal Olympische wedstrijdaccommodaties, als dichtbij het Olympisch dorp waar TeamNL verblijft.

Papendal

Wij gaan vol enthousiasme de uitdaging aan om samen met NOC*NSF en Heineken het TeamNL Tokyo Center vorm te geven. Naast het Holland Heineken House worden door Papendal de andere functies van het TeamNL Tokyo Center ingevuld, van Olympic Club en food court tot atletenlounge. Papendal directeur Jochem Schellens: “Mooi om de thuisbasis die we in Nederland zijn voor TeamNL, ook met alle betrokken partijen in Tokyo te mogen realiseren”.

TeamNL Expo

In juni 2020, de maand voorafgaand aan de Olympische Spelen in Tokyo, biedt het TeamNL Center de mogelijkheid om (zakelijke) evenementen op maat te organiseren tijdens de TeamNL Expo. Nederlandse bedrijven, partners, sociale entrepreneurs en kennisinstellingen kunnen hier in een unieke setting met hun handelspartners bijeenkomen. De Expo wordt in samenwerking met de Nederlandse overheid en de Nederlandse ambassade in Tokyo ingericht op belangrijke thema’s, waarbij circulariteit & duurzame Olympische Spelen centraal staan.

Van Papendal tot Tokyo

Vanaf januari 2020 volg je hier en op onze social media kanalen onze weg naar Tokyo. Met interviews, video’s en updates geven we je een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen voor het TeamNL Tokyo Centre en de TeamNL Expo.

Bijbehorende tags

Olympische Spelen Tokyo
Road to TokyoVergaderen met een Japans tintje?

Ga voor de volledige Japanse beleving tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal. Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl.

Lees meer