Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sportief

Een sportieve break: voor ieder wat wils!

Aikido

Aikido is een vreedzame Japanse gevechtskunst en bewegingsleer waarbij  het gaat om zelfverdedigingskunst. Het is zuiver defensief en kent dus geen aanvalstechnieken. Het doel van aikido is het bereiken van harmonie met je tegenstander.

Karate

Karate is een Japanse zelfverdedigingssport waarbij je het lichaam op de meest gevarieerde manieren gebruikt en ontwikkelt. De sport is bestemd voor iedereen, ongeacht leeftijd. Je werkt aan kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen, maar ook aan snelheid en je reflexen.

Yoga

Yoga is niet slechts een fysieke work-out. Het is een vorm van meditatie in beweging waarbij het niet gaat om welke bizarre houdingen je kunt, maar om wat je ermee doet. Het doel van yoga is dat je uiteindelijk minder moe wordt, meer energie hebt, je jezelf alerter en vitaler voelt en dat je lichaam krachtiger en soepeler wordt.

HerfstkriebelsPapendal geeft je de ruimte!

De herfst is in aantocht en wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Geniet van een heerlijk weekendjeweg in eigen land of verblijf wat langer tijdens de herfstvakantie.

Bekijk onze arrangementen