Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Samenwerking fotograaf Paul Raats

Fotoproject "Tokyo 2020"

Sinds april 2018 werken Paul Raats en Papendal samen voor het ‘Tokyo 2020’ project van de fotograaf. Voor dit project portretteert Paul Raats topsporters in Japanse sferen.

Het project is het initiatief van Paul zelf. Het komt voort uit zijn passie voor sport en de Olympische Spelen zorgen voor de inspiratie. Zijn ultieme droom? ,,Een expositie met zijn foto’s in Tokyo of New York’’.

Paul Raats: ,,Er is voor mij geen mooiere plek denkbaar om mijn foto’s te laten zien aan het Nederlands publiek. Het hart van de Nederlandse topsport.’’

Al in 2018 hebben we daarom de expositie ‘Tokyo 2020’ ingericht in Hotel Papendal. Tot en met de Olympische & Paralympische Spelen in Tokyo zijn hier steeds wisselende beelden uit het project van Paul te zien. Een deel van de foto’s wordt ook geschoten #OpPapendal want Hotel Papendal stelt studiofaciliteiten beschikbaar. Daar profiteren ook de topsporters die op Papendal trainen van, wanneer ze meewerken aan het project.

Jochem Schellens over de samenwerking: ,,De beelden die Paul schiet zijn prachtig, het project en de stijl van de fotografie spreekt ons aan. Mooi dat de weg naar Tokyo al geruime tijd zichtbaar is #OpPapendal.’’

Lees meer over fotograaf Paul Raats en volg hem op Instagram.
Lees meer over het project Tokyo 2020 en volg het project via Instagram.

Paul Raats_Tokyo_02
Paul Raats_Tokyo_01
Paul Raats_Tokyo

Bijbehorende tags

Tokyo