Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Road to Tokyo

Olympische Spelen Tokyo

De Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo zijn verplaatst naar 2021
Het grootste sportevenement ter wereld is vanwege de wereldwijde coronacrisis verplaatst van 2020 naar 2021. De Spelen blijven wel de naam Tokyo 2020 houden en de vlam blijft in Japan, als symbool van hoop. “Die vormt het licht aan het einde van de tunnel”, aldus IOC-voorzitter Thomas Bach. De Olympische Spelen vinden plaats van 23 juli 2021 t/m 8 augustus 2021, gevolgd door de Paralympische Spelen van 24 augustus 2021 t/m 5 september 2021.

Ongeveer 10.500 sporters uit 204 landen strijden in Japan in 33 takken van sport om 962 Olympische medailles. Ben je benieuwd welke Papendallers hebben voldaan aan de kwalificatie-eisen van NOC*NSF?

Bekijk hier het overzicht.

Alle reden om Hotel Papendal een jaar voor de Spelen in een Japans jasje te steken. Althans, op verzoek! Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl. Onze vergaderarrangementen kunnen ‘aangekleed’ worden met leuke Japanse items zodat jij een bijeenkomst met een Japans tintje kunt organiseren. De vergaderzaal wordt geheel in stijl aangekleed om nog meer beleving aan jouw bijeenkomst te geven. Natuurlijk kun je het eten & drinken geheel in Japanse stijl doen. Bijvoorbeeld heerlijke sushi, verse vis of Japanse noodlesoep. En ga je voor de volledige beleving boek dan een actieve of creatieve clinic bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een workshop origami, sushi maken, Japanse thee maken of ga het gevecht aan tijdens een workshop Kendo of Aikido! Je zult je verbazen hoeveel kracht je bezit! Maar ook een Olympische sportspreker behoort tot de mogelijkheden! Een sportspreker geeft nét dat gouden randje aan jouw plenaire sessie!

Ga voor de volledige Japanse beleving tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal
Uitgelicht

Vergaderen in een Japans jasje!

Lees meer

Uitgelicht

Lunchen en dineren in Tokyo stijl

Lees meer

Uitgelicht

Japanse activiteiten

Lees meer

Uitgelicht

Sportspreker voor jouw event

Lees meer