Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Road to Tokyo

Olympische Spelen Tokyo

Van 24 juli tot en met 9 augustus 2020 vindt de 32ste editie van de Olympische Spelen plaats in Tokyo. Ongeveer 10.500 sporters uit 204 landen strijden in Japan in 33 takken van sport om 962 Olympische medailles. De Paralympische Spelen in Tokyo vindt plaats van 25 augustus tot en met 6 september 2020. Ben je benieuwd welke Papendallers hebben voldaan aan de kwalificatie-eisen van NOC*NSF?
Bekijk hier het overzicht.

Alle reden om Hotel Papendal een jaar voor de Spelen in een Japans jasje te steken. Althans, op verzoek! Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl. Onze vergaderarrangementen kunnen ‘aangekleed’ worden met leuke Japanse items zodat jij een bijeenkomst met een Japans tintje kunt organiseren. De vergaderzaal wordt geheel in stijl aangekleed om nog meer beleving aan jouw bijeenkomst te geven. Natuurlijk kun je het eten & drinken geheel in Japanse stijl doen. Bijvoorbeeld heerlijke sushi, verse vis of Japanse noodlesoep. En ga je voor de volledige beleving boek dan een actieve of creatieve clinic bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een workshop origami, sushi maken, Japanse thee maken of ga het gevecht aan tijdens een workshop Kendo of Aikido! Je zult je verbazen hoeveel kracht je bezit! Maar ook een Olympische sportspreker behoort tot de mogelijkheden! Een sportspreker geeft nét dat gouden randje aan jouw plenaire sessie!

Ga voor de volledige Japanse beleving tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal
Uitgelicht

Vergaderen in een Japans jasje!

Lees meer

Uitgelicht

Lunchen en dineren in Tokyo stijl

Lees meer

Uitgelicht

Japanse activiteiten

Lees meer

Uitgelicht

Sportspreker voor jouw event

Lees meer

Road to TokyoVergaderen met een Japans tintje?

Ga voor de volledige Japanse beleving tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal. Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl.

Lees meer