Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Studio Papendal

Van fysiek naar online

In het hart van de Nederlandse topsport vind je Studio Papendal. Deze studio is uitgerust met de meest geavanceerde technologie om jouw webinar, webcast, presentatie, interview of online trainingen en events tot een groot succes te maken. We zijn benieuwd welke setting jouw voorkeur heeft en denken graag met je mee.

De studio kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie, informele setting of een talkshow. Ook kan de inzet van Studio Papendal gecombineerd worden met de verschillende on- en offline mogelijkheden om tijdens evenementen met – grote groepen – mensen te interacteren.

Om het je zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken, hebben we onderstaand een aantal studio-pakketten voor je uitgewerkt.

Presentatie set up

Interview set up

Talkshow set up small

Talkshow set up large

Catering mogelijkheden

Prijzen en informatie

De studio kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie, informele setting of een talkshow. Ben jij er van overtuigd dat Studio Papendal iets voor jou kan zijn? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

Caroline van Kooten

Account Manager Reserveringen

Lisanne van Dijk

Account Manager Reserveringen

Bijbehorende tags

Studio Papendal