Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Wielren Routes

Selecteer jouw routes op deze pagina

Ga jij er lekker op uit met de racefiets? Wat een goed plan! In samenwerking met onze partners hebben we de leukste routes voor je samengesteld. Fiets bijvoorbeeld de Holland Classic, powered by de NTFU of de Ronde van Arnhem, powered by Mantel. Ook hebben wij een aantal favoriete routes van onze topsporters voor je uitgeschreven! Deze omgeving leent zich er uitstekend voor om met de racefiets een aantal dagen erop uit te gaan! Wist jij dat de Veluwe het grootste laagland natuurterrein van Noordwest-Europa is? Deze streek heeft een oppervlakte van ongeveer 2.000km2. Redenen genoeg om een aantal dagen met de fiets erop uit te trekken!

Tip: voor een optimale beleving raden wij je aan om gebruik te maken van de gratis app Komoot. Hiermee kun je gemakkelijk GPX bestanden downloaden en kun je ook gemakkelijk zelf je routes opmaken. De GPX bestanden vind je op de pagina van elke specifieke route.

 

Ronde van Arnhem, powered by Mantel

Bekijk de route hier

Holland Classic, powered by NTFU

Bekijk de route hier

fiets huren veluwe

Favoriete routes topsporters Papendal

Bekijk de route hier

GPX Routes gebruiken

Vanaf de routepagina op onze website is het mogelijk om diverse GPX routes te downloaden. Door deze routes te downloaden kun een gedetailleerde routekaart gebruiken voor het volgen van de juiste route. Deze GPX routes zijn via verschillende manieren te gebruiken, mocht je dit nog nooit gedaan hebben dan raden wij als Papendal het volgende aan.

  1. Download de Topo-GPS app in de IOS App Store of Google Play store. https://www.topo-gps.com/nl/ (De kosten hiervoor bedragen éénmalig €3,99 maar hier krijg je een volwaardige GPS App met gedetailleerde kaart voor terug)
  2. Ga met je telefoon naar de pagina op papendal.nl/routes waar jouw route te downloaden is
  3. Klik na download op je telefoon op ‘Openen met’ en selecteer Kopieer naar Topo GPS
  4. Wanneer je de Topo-GPS app opent staat jouw route hier nu in en klaar om gebruikt te worden.
  5. Klik in de app op het teken en selecteer de juiste route
  6. Voor het starten van de route klikt u op de opneemknop (links onderin) en vervolgens op start route. Met deze knop kunt u ook de route pauzeren of stoppen.
  7. Wanneer u de route heeft beëindigd verschijnt een scherm waarin u de mogelijkheid wordt geboden om de route op te slaan in de app.
  8. Het grote voordeel van deze app is dat je de routes in de gratis Wifi van Hotel Papendal al kunt downloaden zodat u onderweg geen internet nodig hebt. Klik hiervoor bij de gewenste route op het informatie icoon en selecteer ‘Download’. U kunt vervolgens het internet van deze app uitzetten en de kaart toch gebruiken!
  9. Een uitgebreide handleiding voor Iphone vindt u hier en voor android hier

Bijbehorende tags

Racefiets Routes Veluwe Wielrennen