Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Wandelroutes

Selecteer jouw routes op deze pagina

Ga jij er lekker wandelend op uit? Wat een goed plan! Wij hebben de mooiste routes voor je geselecteerd in deze prachtige omgeving. Zo kun je wandelen over de Ginkelse Heide, door het prachtige stadspark Sonsbeek of ga je wildspotten op de Veluwe. Van alle routes hebben we meerdere afstanden, zodat jij er 1 kan kiezen wat bij jou past! Er is genoeg te zien en te beleven! En het mooie is, de routes starten vanaf Papendal! Voor welke route ga jij vandaag?

Wandelroute Ginkelse Heide

Bekijk de route hier

Wandelroute Sonsbeek

Bekijk de route hier

Wandelroute Renkum

Bekijk de route hier

Wandelroute Posbank-Veluwezoom

Bekijk de route hier

Korte wandelroutes

Bekijk de verschillende routes hier

GPX Routes gebruiken

Vanaf de routepagina op onze website is het mogelijk om diverse GPX routes te downloaden. Door deze routes te downloaden kun een gedetailleerde routekaart gebruiken voor het volgen van de juiste route. Deze GPX routes zijn via verschillende manieren te gebruiken, mocht je dit nog nooit gedaan hebben dan raden wij als Papendal het volgende aan.

  1. Download de Topo-GPS app in de IOS App Store of Google Play store. https://www.topo-gps.com/nl/ (De kosten hiervoor bedragen éénmalig €3,99 maar hier krijg je een volwaardige GPS App met gedetailleerde kaart voor terug)
  2. Ga met je telefoon naar de pagina op papendal.nl/routes waar jouw route te downloaden is
  3. Klik na download op je telefoon op ‘Openen met’ en selecteer Kopieer naar Topo GPS
  4. Wanneer je de Topo-GPS app opent staat jouw route hier nu in en klaar om gebruikt te worden.
  5. Klik in de app op het teken en selecteer de juiste route
  6. Voor het starten van de route klikt u op de opneemknop (links onderin) en vervolgens op start route. Met deze knop kunt u ook de route pauzeren of stoppen.
  7. Wanneer u de route heeft beëindigd verschijnt een scherm waarin u de mogelijkheid wordt geboden om de route op te slaan in de app.
  8. Het grote voordeel van deze app is dat je de routes in de gratis Wifi van Hotel Papendal al kunt downloaden zodat u onderweg geen internet nodig hebt. Klik hiervoor bij de gewenste route op het informatie icoon en selecteer ‘Download’. U kunt vervolgens het internet van deze app uitzetten en de kaart toch gebruiken!
  9. Een uitgebreide handleiding voor Iphone vindt u hier en voor android hier

Bijbehorende tags

Vierdaagse Routes Wandelen Veluwe