Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Route bijzondere natuurmonumenten

Bijzondere natuurmonumenten! Fijne fietstocht

Wolfheze, Rheden, Deelen

Deze route brengt je door vier natuurmonumenten: Nationaal Park De Veluwezoom, het Deelerwoud, de Planken Wambuis en de natuur bij Wolfheze. Bijzonder mooie natuurmonumenten waar je wel wat moeite voor moet doen, omdat het best wel eens klimmen is. Maar dan krijg je ook prachtige dingen te zien en te horen. Het geburl van edelherten in het najaar, groot en klein wild bij zonsopgang of in de avondschemering, woeste schoonheidrond het natuurgebied met de bijzondere naam Planken Wambuis of Wodanseiken bij Wolfheze.

Funfacts over deze route:

  • Thema: landelijk, natuurlijk
  • Lengte: 89,3km
  • Startpunt: 70 (Verlengde Arnhemseweg & Oud Reemsterlaan – Otterlo)
Download hier jouw favoriete route

Beschik je niet over de mogelijkheden om de app te downloaden. Geen probleem. Je vindt de route ook via deze link:  https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/bijzondere-natuurmonumenten/ 

Download hier de knooppuntenkaart voor deze route

Download hier het GPX bestand voor jouw route

Bijbehorende tags

Fietsroute Arnhem Veluwe
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen