Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Route langs landgoederen en kastelen

Langs landgoederen en kastelen! Fijne fietstocht

Ede, Bennekom, Renkum, Oosterbeek

Je fietst tijdens deze fietsroute langs de prachtige landgoederen en kastelen in het midden van Nederland. Deze laten allemaal een stukje historie van het gebied zien. Hiernaast fiets je ook door de Ginkelse heide en langs de Neder-Rijn. Hier kan je genieten van de natuur en even tot rust komen. Dit is een afwisselende route met veel om onderweg van te genieten! Een van de hoogtepunten is Kasteel Doorwerth. Hier kan je alles ontdekken over hoe er vroeger werd geleefd op het kasteel.

Funfacts over deze route:

    • Thema: kastelen, landelijk, natuurlijk
    • Lengte: 51,6 km
    • Startpunt: 97 (Koningsweg – Arnhem)
Download hier je favoriete route

Beschik je niet over de mogelijkheden om de app te downloaden. Geen probleem. Je vindt de route ook via deze link: https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/fietsroute-langs-landgoederen-en-kastelen/

Download hier de knooppuntenkaart voor deze route

Download hier het GPX bestand voor jouw route

Bijbehorende tags

Fietsroute Arnhem Veluwe
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen