Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Route langs de Geldersche Kastelen

Langs de Geldersche Kastelen! Fijne fietstocht

Arnhem, Heelsum, Oosterbeek

Tijdens deel drie van De Geldersche Kastelenroute fiets je in 49 km langs Arnhem, Oosterbeek en Heelsum. Onderweg kom je voldoende gelegenheden tegen waar je wat kan eten, drinken en relaxen. Maar vergeet vooral niet van de fiets te stappen bij de kastelen. De afbeelding van deze fietsroute is Huis Zypendaal: een prachtig huis met een vijver rondom het huis. Zowel het huis als het omliggende landgoed zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Tip: check voor je op de fiets stapt altijd even de openingstijden van de afstapmomenten die jou aanspreken.

Funfacts over deze route:

      • Thema: cultureel, historisch, kastelen
      • Lengte: 48,7km
      • Startpunt: 70 (Verlengde Arnhemseweg & Oud Reemsterlaan – Otterlo
Download hier je favoriete route

Beschik je niet over de mogelijkheden om de app te downloaden. Geen probleem. Je vindt de route ook via deze link: https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/de-geldersche-kasteelenroute-deel-3/

Download hier de knooppuntenkaart voor deze route

Download hier het GPX bestand voor jouw route

Bijbehorende tags

Fietsroute Arnhem Veluwe
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen