Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Motor routes

Selecteer jouw routes op deze pagina

Wat is nu een beter startpunt voor jouw motor toertocht dan Papendal? In het hart van de Nederlandse topsport verblijf jij te midden van de Veluwse bossen en zijn de meest geweldige motorroutes binnen handbereik. En binnenkort is Papendal ook het nieuwe thuis van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV).

Wist jij dat de Veluwe het grootste laagland natuurterrein van Noordwest-Europa is? Deze streek heeft een oppervlakte van ongeveer 2.000km2. Redenen genoeg om een aantal dagen met de motor erop uit te trekken!

Speciaal voor jullie hebben wij diverse motorroutes samengesteld. Tour bijvoorbeeld langs de Gelderse rivieren en de Betuwe, rondje  Veluwe en door de Achterhoek. De routes zijn samengesteld door de KNMV en starten vanaf Papendal

Motorroute Achterhoek

Bekijk de route hier

Motorroute langs de rivieren

Bekijk de route hier

Motorroute Utrechtse Heuvelrug & Betuwe

Bekijk de route hier

Motorroute rondje Veluwe

Bekijk hier de route

GPX Routes gebruiken

Vanaf de routepagina op onze website is het mogelijk om diverse GPX routes te downloaden. Door deze routes te downloaden kun een gedetailleerde routekaart gebruiken voor het volgen van de juiste route. Deze GPX routes zijn via verschillende manieren te gebruiken, mocht je dit nog nooit gedaan hebben dan raden wij als Papendal het volgende aan.

  1. Download de Topo-GPS app in de IOS App Store of Google Play store. https://www.topo-gps.com/nl/ (De kosten hiervoor bedragen éénmalig €3,99 maar hier krijg je een volwaardige GPS App met gedetailleerde kaart voor terug)
  2. Ga met je telefoon naar de pagina op papendal.nl/routes waar jouw route te downloaden is
  3. Klik na download op je telefoon op ‘Openen met’ en selecteer Kopieer naar Topo GPS
  4. Wanneer je de Topo-GPS app opent staat jouw route hier nu in en klaar om gebruikt te worden.
  5. Klik in de app op het teken en selecteer de juiste route
  6. Voor het starten van de route klikt u op de opneemknop (links onderin) en vervolgens op start route. Met deze knop kunt u ook de route pauzeren of stoppen.
  7. Wanneer u de route heeft beëindigd verschijnt een scherm waarin u de mogelijkheid wordt geboden om de route op te slaan in de app.
  8. Het grote voordeel van deze app is dat je de routes in de gratis Wifi van Hotel Papendal al kunt downloaden zodat u onderweg geen internet nodig hebt. Klik hiervoor bij de gewenste route op het informatie icoon en selecteer ‘Download’. U kunt vervolgens het internet van deze app uitzetten en de kaart toch gebruiken!
  9. Een uitgebreide handleiding voor Iphone vindt u hier en voor android hier

Bijbehorende tags

Routes motor Veluwe