Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Routes

Selecteer jouw mooiste routes

Verblijf je #OpPapendal? Vergeet dan zeker niet de mooiste routes in de omgeving te verkennen per (race)fiets, MTB, wandelend of per motor! Via deze pagina kom je bij verschillende routes die je via een (fiets) app of via de knooppunten fietskaart kunt downloaden. Zo heb jij altijd een route bij de hand! Alle routes starten vanaf Papendal en leiden je langs alle mooie kenmerken die zo typerend zijn voor Arnhem en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de oorlogsherinneringen, de bevrijdingsroute, de prachtige Veluwe, de Posbank en de Ginkelse Heide. Er is zoveel te zien en te beleven in deze streek. Trek er maar een paar dagen voor uit! Veel plezier en geniet van alles wat de omgeving van Papendal je te bieden heeft.

Download de route van jouw keuze hier:

Motorroutes

Download ze hier

MTB routes

Download ze hier

(race)fietsroutes

Download ze hier

Wandelroutes

Download ze hier

Recreatieve fietsroutes

Download ze hier

Bijbehorende tags

Routes Fiets Wandelen motor Veluwe MTB
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.