Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Hoe belangrijk voeding is.

Het beste uit voeding halen

Chefkok en manager Erik te Velthuis is de man achter het succes van het restaurant. Al tweeëntwintig jaar is hij werkzaam op #OpPapendal. Negentien jaar werkte hij bij Hotel Papendal waar hij tijdens grote events kookte voor groepen zakelijke gasten, en voor gasten in Restaurant 20 28. Maar ook voor de topsporters. Hier is zijn interesse voor sportvoeding ontstaan. Hij leerde dat sportvoeding niet alleen maar draait om pasta koken. Inmiddels weet hij alles over wat topsporters op het gebied van voeding nodig hebben om optimaal te kunnen trainen en herstellen. Voeding is immers je brandstof. En je moet wel de juiste brandstof tanken.

Uitgelicht

De juiste voedingswaarden voor optimaal resultaat

Uitgelicht

Wij blijven ontwikkelen op het gebied van voeding

Uitgelicht

Gezonde alternatieven, maar vooral heel lekker!

Innovatie

Het herformuleren van recepten. Dat is de kracht van ons keukenteam. Zo maakt chefkok en manager Erik te Velthuis bijvoorbeeld pannenkoekjes van quinoa met zalm en spinazie. Falafel van bonen en kikkererwten en gezonde pizza’s. Net zo lekker als de ongezonde varianten maar dan goed kijkend naar de samenstelling. Zodat vetten, eiwitten en koolhydraten altijd in orde zijn. Voor eiwit- en koolhydraatherstel. Hier zijn al diverse innovaties uit ontstaan zoals sportkwark en de sportrepen ‘Goud in je hand’. Het innoveren en ontwerpen van nieuwe functionele voeding voor topsporters loopt als een rode draad door het Topsportrestaurant. Voeding en wetenschap komen samen. Het restaurant is een mooie proeftuin voor het testen van sportvoedingsinnovaties en nieuwe apparatuur. Toch staat er altijd één motto centraal: “Eten moet vooral lekker zijn”.

Advies Topsportrestaurant op Papendal Erik te Velthuis
Testen en meten op Papendal, voedingsinnovatie

Aanstekelijk enthousiasme

Door de jaren heen hebben we honderden misschien wel duizenden bezoekers gehad #OpPapendal. Voor een rondleiding door de sportaccommodaties en om te luisteren naar Erik zijn werkwijze en visie in het Topsportrestaurant. En iedereen werd enthousiast van zijn verhaal. Erik zijn enthousiasme is aanstekelijk. Zijn passie is voelbaar.

Niet alleen bezoekers maar ook organisaties raakten geïnspireerd door Erik. Diverse organisaties vroegen Erik al om advies om hun voedingsbeleid vorm te kunnen geven. Of hij werd uitgenodigd om presentaties of workshops te geven. Bij PSV bijvoorbeeld en SC Heerenveen. Maar ook bij het Militair Revalidatie Centrum in Doorn en Volleybowl project met Nevobo. Mooie samenwerkingen!

Lezingen, workshops en adviestrajecten

Ben jij ook benieuwd naar Erik zijn verhaal? Wil je zijn passie voelen? Zoek je nog een spreker voor je evenement? Advies inwinnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvraagformulier Rabobank
Bezig met versturen

Melissa van Delft

Eventmanager Papendal

Bijbehorende tags

Voeding