Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Personal trainer, lifestyle coach en oud-bokser Radmilo Soda

Repetition is the mother of all skills

Radmilo Soda is één van de bekendste personal trainers van Nederland en misschien wel één van de meest bijzondere. Soda Bodyfit is zijn personal training studio aan de Falckstraat in Amsterdam. Men kan zeggen dat met de opening van zijn studio, Radmilo een ‘revolutie’ begonnen is op het gebied van persoonlijke gerichte training. Zowel voor fysiek als voeding en mentale coaching.

Sportspreker Radmilo Soda #OpPapendal
Sportspreker Radmilo Soda #OpPapendal
Sportspreker Radmilo Soda #OpPapendal

Radmilo Soda werd in 1972 geboren in Kroatië en verhuisde op zijn zestiende naar Nederland. Terwijl hij zijn geld verdiende als kok, raakte hij ondertussen steeds meer gegrepen door de noble art of self-defence: het boksen. Het duurde niet lang of het beroemde Albert Cuypteam merkte zijn talent op. Hij behaalde het Nederlands amateurkampioen en werd professioneel bokser met als hoogtepunt zijn wereldtitelgevecht in Praag. Na zijn topsport carrière heeft hij ervoor gekozen om zijn passie, kennis en ervaring in te zetten voor anderen, dit voornamelijk als personal trainer. Ieder individu is anders en daarom gaat Radmilo samen op zoek naar een evenwichtige lifestyle die past bij de persoon. Speciaal hiervoor ontwikkelde hij een methodiek waarin behalve sport, ook voedingsadvies, fysiotherapie en coaching een belangrijke rol spelen. Naast personal trainer is Radmilo ook ambassadeur voor Matrix Fitness, trainer bij Fitchannel en docent binnen zijn zelf ontwikkelde personal trainers opleiding (Exercitium).

Bij de Nederlandse bevolking is hij vooral bekend van het RTL televisie programma Obese. Als enthousiaste sporter heeft hij zelf 25 marathons gelopen, 4 halve triathlons en de Ironman in 2016. Zijn andere passie is schrijven. Hij heeft voor iedereen zijn visie opgeschreven over hoe wij ons leven beter en fitter kunnen maken door middel van sport. Radmilo is auteur van twee boeken op het gebied van training en gezonde lifestyle (Echt Radmilo in 2014 en MOMS in 2016). In april 2019 is zijn derde boek, Seniority, gepubliceerd. Seniority beschrijft zijn visie over fit en gezond ouder worden.

Naast het geven van presentaties is Radmilo ook actief in het geven van clinics zoals krachttraining, bootcamp en natuurlijk boksen.

Aanvraagformulier sportsprekers
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.