Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vacature medewerker restaurant Papendorp

Medewerker Restaurant (20 uur per week)
Standplaats Papendorp (Utrecht).

Functie:
In de functie van medewerker restaurant ben je gastheer/gastvrouw. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de voorbereiding van je dagelijkse dienst, verzorgen van mise en place en zorgen voor een ordelijk restaurant. Je vult het buffetassortiment aan en eventueel serveer je gerechten uit. Je rekent af met de gasten en ruimt op en maakt schoon. Het team binnen Restaurant Papendorp bestaat uit een medewerker Restaurant en een kok. We bereiden onze gerechten grotendeels volgens het principe van ons Topsportrestaurant op Papendal.

Je legt verantwoordelijkheid af aan de manager Topsportrestaurant Papendal.

Je profiel en functie-eisen:
Je hebt affiniteit met deze werkzaamheden en vindt het leuk om met gasten om te gaan. Een afgeronde MBO opleiding horeca/catering (niveau 3 of 4) kan een pré zijn. Daarnaast heb je inzicht in de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne. De volgende competenties zijn op jou van toepassing: accuraat, flexibel, initiatief, resultaatgericht, zelfstandig en representatief.

De werktijden liggen tussen 10.00 – 14.30 uur van maandag tot en met vrijdag. In de middag en avond vinden er soms borrels en diners plaats waar je ook op ingeroosterd kunt worden.

Ons aanbod:
Het betreft een functie voor 1 jaar met uitzicht op verlenging tot 2 jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 2.000, – bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 3 van de CAO Sport. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Esther Roosenboom, medewerker Topsportrestaurant, tel. 026 -4834580. Voor meer informatie over Papendal kijk dan op http://papendal.nl/topsport/topsportrestaurant/

Je kunt je sollicitatie sturen naar hr@papendal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bijbehorende tags

Sportcentrum Vacature