Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vacature Teamleider CTO

Werken in het hart van de Nederlandse topsport Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Tegenwoordig maken ruim 500 topsporters dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten. Het sportcentrum is een dochterorganisatie van NOC*NSF en bestaat uit drie afdelingen: het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO), Papendal Vastgoed en het Topsportrestaurant.

Sportcentrum Papendal is op zoek naar een: Teamleider CTO (38 uur)
Op CTO Papendal trainen de beste talenten en topsporters in fulltime trainingsprogramma’s onder regie van de sportbond. Het betekent trainen, wonen en studeren op één locatie. Alle benodigde begeleiding en voorzieningen zijn voor de topsporters voorhanden. Denk aan trainingsaccommodaties, onderwijsbegeleiding en (para)medische voorzieningen. Maar ook sportwetenschappelijke ondersteuning, begeleiding op mentaal vlak en meer. Alles wat nodig is om talent optimaal te kunnen ontplooien.

Functie:
De teamleider CTO organiseert en coördineert de huisvesting, onderwijs en sportmedische ondersteuning voor topsporters. Je onderhoudt contacten met diverse contactpersonen over voeding onderwijs en sportmedische ondersteuning van de Topsportprogramma’s. Daarnaast ligt de uitvoering van de vastgelegde afspraken uit overeenkomsten ook bij jou. Je vraagt subsidies aan en voert de toegekende subsidies uit volgens projectplan. Je hebt dagelijkse contacten met Regio Oost, waarin Topsport Gelderland en Overijssel vertegenwoordigd zijn, over het uit te voeren beleid van NOC*NSF. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de medewerkers Servicepunt en onze studie intermediairs.

Je legt verantwoordelijkheid af aan de Manager CTO.

Je profiel en functie-eisen:
Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting sportkunde of economie, met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn onontbeerlijk bij het onderhouden van de diverse contacten.
Je hebt ervaring met het opstellen en uitvoeren van projectplannen.
Daarnaast bezit je doorzettingsvermogen en ben je volhardend.

De volgende competenties zijn op jou van toepassing:
proactief, hands-on mentaliteit, teamplayer, zelfstandig, flexibel, dienstverlenend, oplossing – en resultaatgericht, kwaliteitsbewust en representatief.

Ons aanbod Het betreft een functie voor 1 jaar met uitzicht op verlenging tot 2 jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 4.200, – bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 10 van de CAO Sport. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Ronald Veerbeek, Manager CTO (06-82504886). Voor meer informatie over Papendal kijk dan op www.papendal.nl. Je kunt je sollicitatie tot 20 februari 2019 sturen naar hr@papendal.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Judith Querido

Medewerker HR

Bijbehorende tags

#OpPapendal Vacature