Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vacature Regionaal Expert Prestatiegedrag CTO Papendal

Werken in het hart van de Nederlandse topsport Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Tegenwoordig maken ruim 500 topsporters dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten. Het sportcentrum is een dochterorganisatie van NOC*NSF en bestaat uit drie afdelingen: het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO), Papendal Vastgoed en het Topsportrestaurant.

Sportcentrum Papendal is op zoek naar een:
Regionaal Expert Prestatiegedrag CTO PAPENDAL (24 uur)

Op CTO Papendal trainen de beste talenten en topsporters in fulltime trainingsprogramma’s onder regie van de sportbond. Het betekent trainen, wonen en studeren op één locatie. Alle benodigde begeleiding en voorzieningen zijn voor de topsporters voorhanden. Denk aan trainingsaccommodaties, onderwijsbegeleiding en (para)medische voorzieningen. Maar ook sportwetenschappelijke ondersteuning, begeleiding op het vlak van prestatiegedrag en meer. Alles wat nodig is om talent optimaal te kunnen ontplooien.

Functie:
Je werkt op CTO Papendal om het domein Prestatiegedrag optimaal te positioneren binnen het CTO en daaraan gelieerde Topsportprogramma’s. Je bent de verbindende schakel tussen CTO enerzijds en de Prestatiemanager Prestatiegedrag vanuit TeamNL anderzijds.

Als Regionaal Expert Prestatiegedrag werk je intensief samen met lifeskillscoaches om de competentieontwikkeling bij talenten en topsporters te stimuleren, tevens ben je aanspreekpunt voor coaches en andere experts werkzaam op of rond het CTO als het gaat om begeleiding in het kader van prestatiegedrag.

In deze functie word je aangestuurd door de Manager CTO die hiervoor in overleg staat met de TeamNL Prestatiemanager Prestatiegedrag die inhoudelijk verantwoordelijk is voor het functioneren van de Regionale Experts Presatatiegedrag binnen de verschillende CTO’s in Nederland. Je maakt onderdeel uit van het team van experts prestatiegedrag onder verantwoordelijkheid van de Prestatiemanager Prestatiegedrag. Je hebt een belangrijke rol in de doorvertaling van beleid van TeamNL, op prestatiegedrag, richting de lokale context. Voor de Topsportprogramma’s ben je het aanspreekpunt voor vragen op het gebied van prestatiegedrag. In afstemming met de TeamNL Prestatiemanager Prestatiegedrag coördineer je lokale trajecten, je onderhoudt het lokale netwerk van sport-, gezondheidszorg- en klinisch psychologen.

Functie-eisen:
• Relevante professionele achtergrond en gespecialiseerde opleiding, minimaal master klinische psychologie of een master psychologie met aantoonbare opleiding gerelateerd aan gezondheids- of klinische psychologie;
• Minimaal 5-10 jaar aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van psychologische dienstverlening in topsport (minimaal nationaal competitieniveau);
• Minimaal 3 dagen per week beschikbaar op Sportcentrum Papendal;
• Leidinggevende capaciteiten met daarbij het vermogen te stimuleren, te initiëren en te delegeren;
• Ervaring in de begeleiding van adolescenten is een pré;
• Visie op en ervaring met competentiegerichte ontwikkeling van talenten in de topsport;
• Zeer goede, aantoonbare, communicatieve en contactuele eigenschappen;
• Beheersing van de Engelse taal;
• Geen 9-17 mentaliteit;
• In overleg beschikbaar op weekend- en feestdagen;
• Lid van het NIP en je hebt een BIG registratie.

Competenties en persoonlijke kwaliteiten:
• Proactief, creatief, zelfstandig, flexibel, analytisch en adviesvaardig.
• Goede communicatievaardigheden in woord en geschrift en organisatiesensitiviteit.

Ben jij een loyale, daadkrachtige teamspeler/ster die graag onder eigen verantwoordelijkheid en multidisciplinair samenwerkt in het belang van de (top)sport en het welzijn van de atleten? Kan je zelfstandig werken en voel je je prettig in een relatief kleine maar zeer dynamische werkomgeving? Dan komen we graag in contact met jou! Ons aanbod: Salaris conform schaal 12 van de CAO Sport (inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Ronald Veerbeek, Manager CTO (06-82504886). Voor meer informatie over Papendal kijk dan op www.papendal.nl. Je kunt je sollicitatie tot 22 maart 2019 sturen naar hr@papendal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Judith Querido

Medewerker HR

Bijbehorende tags

#OpPapendal Vacature