Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

1e Medewerker Topsportrestaurant

Ben jij de topper die we zoeken?

Binnen het Sportcentrum Papendal is een vacature ontstaan voor de functie van:

1e Medewerker Topsportrestaurant (38 uur)

Sportcentrum Papendal:

Het Sportcentrum bestaat uit een aantal onderdelen; Vastgoed, CTO, Evenementen en het Topsportrestaurant. Sportcentrum Papendal heeft de status van CTO (Centrum voor Topsport en Onderwijs). Dagelijks trainen er ongeveer 300 Topsporters op Papendal van twaalf verschillende sportbonden. Van deze Topsporters wonen er ongeveer 175 intern en een deel woont in accommodaties dichtbij Papendal.

Functie:

Het Topsportrestaurant verwelkomt dagelijks verschillende gasten zoals; Topsporters, huurders en studenten voor ontbijt, lunch en diner. In de functie van 1e medewerker Topsportrestaurant ben je gastheer/gastvrouw. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van werkroosters, indelen van medewerkers, geven van instructies en werkoverleg met het voltallige team. Verder zie je toe op de werkkwaliteit en los je problemen op. Je werkt mee met de dagelijkse werkzaamheden zoals; voorbereiding van de dagelijkse diensten, verzorgen van mise en place en zorgen voor een ordelijk restaurant. Je bent actief binnen het team van het Topsportrestaurant waar voeding voor de Topsport verder wordt ontwikkeld en uitgedragen.

Je legt verantwoordelijkheid af aan de manager Topsportrestaurant.

Je profiel en functie-eisen:

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding horeca/catering (niveau 3 of 4). Daarnaast heb je inzicht in de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne. De volgende competenties zijn op jou van toepassing: accuraat, flexibel, initiatief, resultaatgericht, zelfstandig en representatief.
De werktijden liggen tussen 06.00 en 22.00 uur van maandag tot en met zondag.

Ons aanbod:

Het betreft een functie voor 1 jaar met uitzicht op verlenging tot 2 jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 2.400, – bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 4 van de CAO Sport. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en diverse andere voordelen.

Informatie en sollicitatie:

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Erik te Velthuis, Manager Topsportrestaurant, tel. 06 -51284030. Voor meer informatie over Papendal kijk dan op http://papendal.nl/topsport/topsportrestaurant/

Je kunt je sollicitatie tot 22 juni 2018 sturen naar hr@papendal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bijbehorende tags

Vacatures