Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderhamers

5 vergaderhamers voor Hotel Papendal

Vergaderhamers analyseert, inspireert en adviseert over de kwaliteit en services van meeting locaties en congresbureaus in Nederland en België.

Alleen als deze grotendeels aan een uitgebreide checklist voldoen kunnen ze op de site van Vergaderhamers een plaats krijgen. Zij kijken daarvoor naar de kwaliteit van de aanwezige voorzieningen, services, betrouwbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en professionaliteit.

Een vrijwillige classificatie maakt de kwaliteit nog duidelijker met drie, vier of vijf zg. vergaderhamers voor locaties en de erkenning als Erkend Congresbedrijf c.q. Certified (inter)national PCO, voor congresbureaus. Vergaderhamers is een initiatief van de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche, ook wel genoemd Het Erkende Congresbedrijf. Doel is de bevordering van de kwaliteit en transparantie in de congres- en vergaderbranche.

Hotel Papendal heeft al een aantal jaren het maximaal aantal vergaderhamers te pakken, namelijk 5 stuks! Daar zijn wij enorm trots op!

Bijbehorende tags

Vergaderhamers Kwalificaties
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.