Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Excellent Meeting Place certificering

Certificaat "excellent meeting place"voor Hotel Papendal

Hotel Papendal heeft het certificaat van YOIN excellent meeting places behaald en valt onder “excellent meeting place”. Voorheen had Hotel Papendal al 5 vergaderhamers.

YOIN excellent meeting places, voorheen Vergaderhamers, is het kwaliteitslabel voor hotel- en eventlocaties met een focus op zakelijke ontvangsten. YOIN excellent meeting places heeft niet alleen de naam vernieuwd maar ook de audit aangepast naar de hedendaagse behoeften en kwaliteitsaspecten waaraan een goede locatie moet voldoen volgens regel- en wetgeving maar vooral ook volgens de standaard van opdrachtgevers.

Papendal onderging een uitgebreide audit, waarbij de faciliteiten zoals techniek, klimaat en routing beoordeeld zijn, maar ook  aspecten zoals opleiding, kennis en ontwikkeling van de medewerkers meegewogen worden. Hendrika Siekmans van Papendal:

“Wij zijn ontzettend trots dat wij, in deze bijzondere tijd, deze fantastische blijk van waardering hebben gekregen vanuit YOIN excellent meeting places. Wij zien deze classificatie als een topprestatie van ons hele team en zijn er dan ook op gefocust om deze classificatie in ere te houden. Ons streven is om ervoor te zorgen dat al onze gasten een fijn en succesvol verblijf bij ons ervaren en zij met plezier terugkomen.”

Bijbehorende tags

Vergaderhamers Kwalificaties