Bel: 026 483 79 11 of stuur een mail Onze medewerkers staan voor je klaar!
Bel: 026 483 45 55 of stuur een mail Onze medewerkers staan voor je klaar!
Sportcentrum: 026 483 45 55 | sportcentrum@papendal.nl Hotel: 026 483 79 11 | hotel@papendal.nl
Door Robbert Hulsteijn – Manager Topsportkeukens Papendal
Duurzaam koken is geen hype meer. Het is een manier van werken die continu in beweging is. Vanuit mijn rol als Manager Topsportkeukens zie ik elke dag nieuwe kansen, maar ook duidelijke uitdagingen. Zeker in een omgeving zoals Papendal, waar zowel topsporters als zakelijke gasten hoge eisen stellen aan voeding én beleving.
Toch ben ik vooral hoopvol. De interesse groeit, de kennis verdiept en we zien dat gasten positief reageren op wat we doen. Duurzaam koken is niet langer iets wat ‘erbij’ komt kijken. Het ís de basis. En vanuit die basis blijven we ontwikkelen, proberen, aanpassen en verrassen.
Want goed koken is één ding. Duurzaam koken, voor iedereen die bij ons binnenstapt – dat is de uitdaging waar ik elke dag vol energie voor opsta.
18 uur geleden
3 weken geleden
Bijbehorende tags