Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Nieuwjaarsevenementen

Prestaties vieren of nieuwe doelen stellen!

Het nieuwe jaar is begonnen! Eind 2022 was hét moment om terug te blikken op de geleverde prestaties van het team, de trotse momenten die je hebt mogen meemaken en de leermomenten die op je pad kwamen. Nu is het tijd voor een frisse start met mooie doelen! En waar kun je beter een nieuwjaarsevent vieren dan bij ons #OpPapendal. De plek waar het draait om presteren, gouden momenten vieren en elkaar op alle vlakken blijven stimuleren en inspireren.

evenementenlocatie papendal

Een bedrijfsevenement in Arnhem vier je natuurlijk op Papendal. Verscholen in de bossen van het veluwse landschap kun je hier terecht voor een kleinschalige, intieme borrel tot een grote feestavond met vuurkorfjes, kraampjes en heerlijk eten. Met welk doel je ook naar Papendal komt, wij helpen je met de tools om hetgeen te bereiken wat jij wilt bereiken. Wij bedenken leuke winterse activiteiten, mét of zonder olympisch tintje, waardoor we de activiteiten altijd kunnen combineren met het zakelijke leven. Activiteiten waarbij het draait om samenwerken, teamwork en doelen behalen. Voor veel bedrijven zijn dit soort activiteiten een must als het gaat om het verbeteren van het teamresultaat en uiteindelijk het bedrijfsresultaat. Benieuwd naar ons aanbod winterse teambuildingsactiviteiten? Je vindt ze hier.

Curling

Er zijn mooie paralellen te leggen tussen de sport en het zakelijk leven en zo kunnen sportsprekers een inspirerende toevoeging zijn op jouw nieuwjaarsevent in Arnhem. Als geen ander weten zij jouw medewerkers te motiveren zodat zij weer met een frisse blik naar hun werk en doelen kunnen kijken. Elke sportspreker heeft zijn/haar eigen verhaal met thema’s variërend van presteren en overwinnen tot samenwerken en persoonlijke groei. Presenteer je doelen tijdens een nieuwjaarsevent #OpPapendal in Arnhem en zorg dat alle medewerkers dezelfde blik naar de toekomst kijken.

Papendal_Mark Tuitert
Sportspreker Mark Tuitert #OpPapendal
Sportspreker Mark Tuitert #OpPapendal