Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Méér dan een locatie in het groen.

Over een unieke locatie gesproken...

Papendal. Een locatie waar zoveel werelden samenkomen op een logische en energieke manier! Velen van jullie zullen Papendal op een eigen manier kennen. Misschien heb je hier wel eens overnacht, in één van de fijne kamers of misschien wel in de JEE-O Golden Suite of heb jij een interessant congres of evenement bezocht. Of ben jij een topsporter en train je hier meerdere keren per week? Op welke manier je Papendal dan ook hebt leren kennen, je hebt vast gedacht; “wow, wat gebeurt hier veel?” En daar heb je gelijk in! Papendal is de meest veelzijdige locatie waar zoveel mogelijk is. Nieuwsgierig naar alles wat kan? Maak dan vooral een afspraak met ons en kom eens kijken en laat je inspireren door alle mogelijkheden.

trainingskamp_papendal
Evenemententerrein Papendal
bedrijfs teambuilding arnhem
Sportcentrum Papendal

Dé reden voor de bekendheid van Papendal. De topsport. Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Tegenwoordig maken ruim 500 topsporters dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten.

Het sportcentrum kent drie afdelingen: het TeamNL centrum, het Topsportrestaurant en Papendal Vastgoed . Het TeamNL centrum zorgt ervoor dat alle voorzieningen voor topsporters optimaal geregeld zijn. Van huisvesting tot lifeskill coaching en medische begeleiding. De afdeling vastgoed zorgt voor het beheer van de panden en accommodaties #OpPapendal. De laatste afdeling is het Topsportrestaurant. Hier bieden we onze topsporters dagverse en functionele sportvoeding. Wil je meer weten over het Sportcentrum? Of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Al onze afdelingen dragen bij aan ons hoogste doel. De topsporters #OpPapendal zo goed mogelijk faciliteren. Zodat zij zich in alle rust kunnen voorbereiden. Zich nergens druk over te hoeven maken. De topsporter staat bij ons altijd op nr. 1. Bij alles wat we doen. Uiteindelijk willen we als land bij de beste tien sportlanden van de wereld horen. En aan deze ambitie dragen wij #OpPapendal graag bij.
Arnhemhal Papendal
Krachttrainingsruimte in de Arnhemhal op Papendal
Voedingsinnovatie op Papendal
Hotel Papendal

Hotel Papendal is een heerlijk 4-sterren hotel temidden van de Veluwse bossen. Bij ons vind je wat je mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaar je hier de energie. Je kunt je weer helemaal opladen. Het hotel is zo divers als het maar zijn kan! Naast heerlijke hotelkamers én zelfs een JEE-O Golden Suite, zijn we vooral erg passievol over het organiseren van de meest uiteenlopende bijeenkomsten! Van efficiënte meetings tot aan grootse congressen en beurzen. Maar ook zijn we dé locatie voor trainingen en cursussen en productpresentaties.

Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we meedenken op het hoogste niveau als het gaat om gezond, maar vooral ook lekker eten! Met dagverse producten uit onze eigen moestuin voorzien wij onze gasten van de meest lekkere gerechten.

Wist jij dat wij over een heuse studio beschikken? Hier organiseer je webinars, podcasts of livestream events of zelfs grootse online evenementen!

Restaurant
Voeg sport toe aan jouw komst op Papendal

Papendal is bij uitstek de locatie om jouw bijeenkomst uit te breiden met een sportieve activiteit! Want waar anders wordt je door échte topsporters begeleid in sporten die zij het allerbeste kennen? Van clinics volleybal en rolstoelbasketbal tot rondleidingen en interactieve games. Van voedingsworkshops tot fietstochten en natuurwandelingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door de topsporters en topcoaches die #OpPapendal trainen. Of ga voor een minder sportieve activiteit, dat kan uiteraard ook! We hebben een breed aanbod, voor ieder wat wils.

teambuilding op papendal
Evenementen in Gelderland
teambuilding clinic
Een advies nodig?

Papendal Consultancy voorziet in een deskundig advies of praktische ondersteuning bij (top)sport en voeding gerelateerde vraagstukken. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als facility management en de inrichting van voorzieningen en begeleiding voor topsporters of gezonde voeding. Voor ieder topsportcentrum, voor iedere organisatie of overheidsinstelling, voor iedere sportclub of sportteam dat behoefte heeft aan advies op maat. De opbrengst van consultancy opdrachten komt ten goede aan de fulltime topsportprogramma’s #OpPapendal.

Toe aan een inspirerende omgeving voor jouw kantoor?

Jouw kantoor (sportgerelateerde organisatie) vestigen op een prachtige en inspirerende locatie. Dat wil toch iedereen? Midden in het kloppende hart van de topsport. Omgeven door andere sportorganisaties. Die allemaal hun steentje bijdragen aan sportief Nederland. Dat biedt unieke netwerkmogelijkheden!

2010_Sport Onderwijsgebouw_Papendal
Papendal_Consultancy

Bijbehorende tags

Veelzijdig Alles op 1 terrein