Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Life coach en voormalig topjudoka

Life coach en voormalig topjudoka

Edith is voormalig topsporter. Als judoka haalde zij 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Zij is 1 van de beste vrouwelijke judoka’s die Nederland kent.. In 2005 werd zij, dankzij deze prestaties, door de Europese Judo Unie uitgeroepen tot Europees Judoka van het jaar. In datzelfde jaar was Edith Bosch een van de drie genomineerden voor de titel Sportvrouw van 2005.

Edith Bosch
Edith Bosch
Edith Bosch

Edith maakte bekend dat haar landenwedstrijd tijdens het EK in april 2013 haar laatste toernooi ging worden. Hier won ze de Europese titel en sloot zo haar carrière af. Na haar topsportcarrière nam Edith in 2013 deel aan en won zij Expeditie Robinson. In 2016 verscheen haar biografie Expeditie Edith. In 2017 kreeg Edith de eer om een TEDX TALK te verzorgen en mensen te inspireren. Zie hier deze TEDX TALK.

Sinds 2013 is Edith werkzaam als life coach. Zij begeleidt individuen en teams in de business. Daarnaast begeleidt zij iedereen die aan zichzelf wil werken . Edith geeft trainingen, workshops en is spreker.

Naast haar coaching werkzaamheden pakt Edith  projecten aan die zij leuk vindt en uitdaging bieden. In 2016 was Edith side kick tijdens de Olympische Spelen bij het late night programma NOS Olympic Park.

Woorden die Edith het best omschrijven zijn:  energie, enthousiast, toegankelijk, menselijk, sportief, positief, direct, kwetsbaar.

Aanvraagformulier sportsprekers
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.