Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Kerst in Arnhem en omgeving

Kerst vier je hier!

Verblijf jij tijdens de decembermaand in Arnhem? Er is genoeg te doen! De binnenstad van Arnhem staat in de decembermaand het teken van sfeer en gezelligheid met onder andere de Kerstmarkt, een mooie lichtjesroute, een leuke kerstspeurtocht en veel muziek en vermaak voor iedereen!

Winter in het Openluchtmuseum

Zweefmolen, rupsbaan, vlooiencircus en paardenderby. Zwieren op de overdekte rolschaatsbaan. Zien hoe je klompen maakt en struinen over de Wintermarkt. Beleef van 2 december 2023 t/m 14 januari 2024 in het Nederlands Openluchtmuseum de winter van toen. Compleet met nostalgische Winterkermis, sfeervolle rolschaatsbaan, lampjes, wintermarkt en meer. Pret voor jong en oud!
Klik hier voor meer informatie.

Kerstmarkten

Rond boerderijcomplex de Steenen Camer is er op 10 december een kerstmarkt geheel in Charles Dickens stijl! Bij de verlichte boerderijschuren kun je terecht voor lekkernijen als glühwein, oliebollen en heerlijke erwtensoep!
Ook in Schaarsbergen vind je dit jaar op 16 december een kerstmarkt. Op deze jaarlijkse kerstmarkt is er naast de diverse kramen rondom de kerk ook een verhalenverteller. Daarnaast kun je je eigen broodjes bakken boven een vuurtje. Meer informatie.

Winter Arnhem 2023

In de weekenden van 9/10, 16/17 en 23/24 december is het extra gezellig in de binnenstad met muziek, warme chocolademelk en glühwein bij de houten Kersthuisjes en optredens van straatacts, koren en orkestjes. De grootste kerstmarkt van het Oosten van Nederland vindt plaats op zondag 17 december. Vanaf 12.00 uur kun je langs ruim 200 marktkramen lopen. Er is van alles te koop en te beleven! Meer informatie over Winter Arnhem 2023.

Kerst op huis Zypendaal

Het is kerst op huis Zypendaal. Op 9, 10 16 of 17 december kun jij een kijkje nemen in het huis door deel te nemen aan een rondleiding.  Je ontmoet tijdens de rondgang een aantal bewoners en personeelsleden van het huis. Ook zal er prachtige live (kerst)muziek worden gespeeld in het huis! Reserveer hier voor deze bijzondere, theatrale rondgang door huis Zypendaal.

Winterfair op Rosendael

Op 16 en 17 december vormt het mooie Rosendael het decor van een bijzondere winterfair. In een mooi aangeklede omgeving en uitgelicht kasteel, kan je genieten van fijne muziek en bijzondere activiteiten voor jong en oud. Daarnaast vind je er tal van unieke producten bij de marktkramen. Natuurlijk kan de heerlijke glühwein niet ontbreken! Meer informatie.

Bijbehorende tags

Winter #OpPapendal