Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Pas

Werk jij #OpPapendal? Dan krijg je jouw eigen Papendal Pas!

Elke medewerker ontvangt een Papendal-pas. Deze is op te halen bij het Servicepunt.  Deze pas is zowel voor toegang van verschillende deuren en als betalingsmiddel in het Topsportrestaurant. Bij verlies van deze pas wordt er 10 euro in rekening gebracht.  De pas is persoonsgebonden.

Snel Simpel Betalen
Door Snel Simpel Betalen te koppelen aan je pas heb je de mogelijkgheid om gebruik te maken van het Topsportrestaurant. Medewerkers kunnen zich hiervoor registreren via deze link: https://snelensimpelbetalen.nl/register/scpapendal 

Na registratie kunnen medewerkers zich melden bij het Servicepunt in de Arnhemhal (Papendallaan 9). Aan medewerkers de vraag om de geprinte bevestigingsmail met daarop de barcode  mee te nemen om zo het account te koppelen aan de Papendal Pas. Onze medewerkers van het Servicepunt gaan jullie daarbij helpen.

Papendal Pas t.b.v. toegang
Voor het instellen van de toegang tot jullie ruimtes ontvangen we graag een overzicht van medewerkers (voorbeeld zoals in onderstaand schema).
De medewerkers kunnen met deze pas buiten de reguliere openingstijden toch op het kantoor komen.

Mochten er mutaties zijn in het personeelsbestand of vragen over toegang dan vernemen we dit graag vanuit één contactpersoon die met het Servicepunt gaat schakelen. Zo voorkomen we dat iedereen zich namens de organisatie gaat aanmelden voor een Papendal Pas.