Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zonnige Zomerweken

Arrangementen waar je warm voor loopt!

Heb jij ook de zomer in je bol en kijk jij er naar uit om er lekker tussenuit te gaan tijdens de zomer? Speciaal voor jou hebben wij arrangementen samengesteld waar jij hard voor loopt, zodat jij de zomer goed kunt vieren. Kies voor een koploper of hardloper en laat je, samen met je partner, gezin of vriend(in), verrassen tijdens een heerlijke (mini)vakantie in de meest inspirerende omgeving! Geniet van de meest prachtige wandelingen door een kleurrijk landschap, doe mee aan een activiteit #OpPapendal, bezoek Burgers’ Zoo of wandel door het Openluchtmuseum. Natuurlijk kun je de stad Arnhem, met haar historische en culturele karakter, ook verkennen. Er is genoeg te zien en te doen #OpPapendal en in de omgeving. Ontdek, beleef, geniet en laat je verrassen tijdens deze warme zomer!

De koplopers

Kies jij voor een van de koplopers, dan zit je altijd goed! Dit zijn namelijk absolute favorieten van onze gasten. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk driegangen dagmenu van de chef. Kom helemaal tot rust tijdens jouw verblijf #OpPapendal en geniet van de zomerse dagen!

Zonnige Zomer DEAL

Meer informatie

DinerDEAL

Meer informatie

De hardlopers

De Veluwe is wellicht het mooiste fietsgebied van Nederland. Trappend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen, ontdek je de grootse natuur en valt je oog ook op ieder detail. Ook op de motor kun je de prachtige omgeving ontdekken! Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Wielren- en MTB arrangement

Meer informatie

Motorarrangement

Meer informatie

De nieuwkomers

Samen er even tussenuit om de stad Arnhem op zijn best te ontdekken (met een bezoek aan Focus & Eusebiuskerk) of om optimaal te genieten van de omgeving onder het genot van een picknick? Kies dan voor een nieuwkomer! Speciaal voor onze gasten die Arnhem (nog) beter wilt leren kennen!

Arnhem op hoogte

Waar vind jij jouw ontspanning?

Combineer jouw verblijf #OpPapendal met een leuke activiteit! Er is namelijk genoeg te doen #OpPapendal en in de omgeving. Geniet van de meest prachtige wandelingen of ontdek de omgeving op je fiets of motor. Of verken het terrein van Papendal en daag iemand uit voor Pitch & Putt voordat je in de Dug Out plaatsneemt voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Daarnaast bieden wij jou als gast unieke en sportieve activiteiten aan deze zomer! Ben je op zoek naar een ander uitje? Ook in de omgeving is er gelukkig veel te doen. Wij geven jou graag wat tips voor jouw ideale verblijf #OpPapendal!

Zomeractiviteiten #OpPapendal

Uitjes in de omgeving

Activiteiten in Arnhem

Bijbehorende tags

Zomer Veluwe Acties Arrangementen