Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zonnige Zomerweken

De coolste zomerdeals #OpPapendal!

Heb jij ook al de zomer in je bol en kijk jij er naar uit om er lekker tussenuit te gaan tijdens de zomer? Speciaal voor jou hebben wij de coolste zomerdeals samengesteld zodat jij de zomer goed kunt vieren.  Laat je, samen met je partner, gezin of vriend(in), verassen tijdens een heerlijke (mini)vakantie in de meest inspirerende omgeving! Geniet van de meest prachtige wandelingen door een kleurrijk landschap, bezoek Burgers’ Zoo of wandel door het Openluchtmuseum. Natuurlijk kun je de stad Arnhem, met haar historische en culturele karakter, ook verkennen. Er is genoeg te zien en te doen #OpPapendal en in de omgeving. Ontdek, beleef, geniet en laat je verrassen tijdens deze warme zomer!

Coole zomerDEALS

Kies jij voor een coole zomer DEAL, dan zit je altijd goed! Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk driegangenmenu van de chef. Als cool extraatje krijg je bij een directe online boeking een ijsje bij aankomst. Zo houd je je hoofd lekker koel!

Zonnige Zomer DEAL

Meer informatie

DinerDEAL

Meer informatie

Openlucht Film DEAL

Meer informatie

Sportieve en stoere arrangementen

De Veluwe is wellicht het mooiste fietsgebied van Nederland. Trappend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen, ontdek je de grootse natuur en valt je oog ook op ieder detail. Ook op de motor kun je de prachtige omgeving ontdekken! Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Wielren- en MTB arrangement

Meer informatie

Motorarrangement

Meer informatie

Bijbehorende tags

Zomer Veluwe Acties Arrangementen