Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sportieve arrangementen

Kom naar het sportiefste hotel van Nederland

Wat is nu een betere startpunt voor jouw sportieve en/of recreatieve fiets/motor/MTB tocht dan Papendal? Dé thuisbasis van TeamNL. In het hart van de Nederlandse topsport verblijf jij te midden van de Veluwse bossen en zijn de meest geweldige routes binnen handbereik.

Wist jij dat de Veluwe het grootste laagland natuurterrein van Noordwest-Europa is? Deze streek heeft een oppervlakte van ongeveer 2.000km2. Redenen genoeg om een aantal dagen met de (wielren)fiets, mountainbike of motor de Veluwe te bezoeken.

Op Papendal ontvangen wij niet alleen maar topsporters. Uiteraard is iedereen welkom die heerlijk wil verblijven in Arnhem en omgeving. Wij ontvangen je, op gepaste afstand, met veel gastvrijheid, enthousiasme én energie. Op Papendal heb je alle ruimte om na een prachtige tocht te ontspannen in onze bar, restaurant of lekker op het terras. Jouw kamer is comfortabel en praktisch ingericht met de fijnste M-Line matrassen, waar onze topsporters ook heerlijk tot rust komen.

Ons hotel is er helemaal op ingericht om wielrenners, mountainbikers, recreatieve fietsers én motorrijders te ontvangen. Natuurlijk geniet je van voordelen als het gratis parkeren van je auto & gratis WiFi. Welkom in hét sportiefste hotel van Nederland; Hotel Papendal.

Wandel,- Fiets, – MTB, – Wielren – Motorroutes
Daarnaast hebben we ook de leukste routes voor je samengesteld passend bij al onze arrangementen! Veel plezier!

Wielren arrangementen

MTB arrangementen

Motor arrangementen

Wandelarrangement

Golfarrangementen

Fietsarrangement

En? Al geïnspireerd geraakt door alle mogelijkheden? Wij heten je van harte welkom in ons hotel! En uiteraard hebben wij maatregelen genomen om jou gastvrij, maar vooral veilig, te kunnen ontvangen! Papendal geeft je (meer dan 1,5 meter) ruimte! Wil jij weten welke maatregelen wij hebben genomen om onze hotelgasten veilig te kunnen ontvangen? Bekijk dan gauw deze pagina.

Nieuwsgierig naar de inhoud van de arrangementen? Je vindt ze hier

 • “Van harte aanbevolen!”

  "In juni 2017 heeft HANSA-FLEX voor de organisatie van het jaarlijkse WK-voetbal gebruik gemaakt van de faciliteiten van Papendal. Hierbij waren 450 collega's vanuit heel de wereld aanwezig voor sport en ontspanning. De openingsavond op de vrijdag en het toernooi op de zaterdag hadden het Papendal Paviljoen als centrale plek. Tijdens deze dagen is het Papendal Paviljoen bij uitstek geschikt gebleken voor een evenement als het WK-voetbal van HANSA-FLEX. Wij kunnen het Papendal Paviljoen dan ook van harte aanbevelen!"

  HANSA-FLEX

 • “Opleidingsbereidheid en zelfreflecterend vermogen”

  Zoals aangegeven direct na de presentatie heb je precies de goede snaar weten te raken en kijken de Relatiemanagers mede door jou input kritischer naar zichzelf. De kick off heeft direct al effect gehad, terwijl we pas volgende week met de groeisessies (trainingen) gaan starten, maar we krijgen van de managers terug dat de deelnemers toch al bezig zijn om elementen uit de kick off toe te passen.

  Intenza

 • “"Top verblijf"”

  Wat een mooi hotel in een super omgeving. Ga wel voor de luxere kamer Scheelde nu maar twintig euro op de standaard voor twee nachten. Kamer is dan stijlvoller en met airco. Ontbijt super smaakvol. Wellness twee keer gebruikt. Bedenk wel dat voor sauna de badkleding en slippers verplicht zijn. Fitness voornamelijk cardio en niet echt spectaculair. Buitentraining leuker ivm omgeving en daar genoeg obstakels om te gebruiken.Ga er zeker vaker heen.

  Diane V. via Tripadvisor

Bijbehorende tags

Sportieve Arrangementen