Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Golden Suite #OpPapendal

De huidige Gouden Suite wordt omgetoverd tot een exclusieve beleving!

Papendal gaat in samenwerking met JEE-O International, het designerlabel in badkamer concepten, één van de huidige suites in een gouden jasje steken. Aanleiding hiervoor is de aankomende Olympische Spelen en het daaropvolgende WK BMX 2021.

Het concept van de Golden Suite staat in het teken van goud, met kleine maar duidelijke verwijzingen naar topsport. Voor het leveren van een topprestatie is een goede balans tussen inspanning en ontspanning een randvoorwaarde. Deze suite is straks dé plek voor een topsporter na het winnen van zijn of haar gouden medaille. Een totaalbeleving van luxe, comfort, rust en inspiratie. Een verdiende ontspanning na een geweldige inspanning. Ook niet-topsporters zijn straks welkom om te verblijven in de Golden Suite. Want wie wil er nu niet slapen in een kamer waar (toekomstige) Olympische medaille winnaars verbleven hebben?

Meet the team

Nog maar een paar maanden, dan wordt de Golden Suite geopend. Maar wie zijn nou die enthousiastelingen achter dit concept?

Part 1 - Lammert Moerman

Wat is jouw rol?
Ik ben trotse eigenaar van JEE-O en medebedenker van de Golden Suite.
Wat heb jij met sport?
Op mijn 10e ben ik begonnen met BMX-en. En in 1979 werd ik Nederlands Kampioen. Ik ben de hele wereld over gereisd en werd 6e van de wereld tijdens het WK in Japan in ‘84.
Wat heb jij met design?
Design is mijn lust en m’n leven. Ik ben altijd creatief bezig.
Jouw (design)pronkstuk in huis?
Foscarini lamp boven de eettafel.
Gouden prestatie op jouw bucketlist?
Mijn hele JEE-O team meenemen naar Maafushivaru op de Malediven, het mooiste resort ter wereld en voorzien van onze douches, baden en kranen.
Olympische spelen?
Sinds mijn bezoek aan de Olympics in Rio 5 jaar geleden kijk ik met andere ogen. Ik voel de spanning, de drive, de passie.. prachtig! Ik kan niet wachten….

Part 2 - Jochem Schellens

Wat is jouw rol binnen Papendal?
Directeur van hotel en Sportcentrum Papendal
Wat heb jij met sport?
Van jongs af aan ben ik bezig geweest met sport. Maar het talent om topsporter te worden ontbrak. Met mijn Hotelschool achtergrond greep ik dan ook de kans met beide handen aan om op Papendal te werken en het sportcentrum door te ontwikkelen!
Wat heb jij met design?
Een geslaagd design is voor mij een combinatie van duurzaamheid en comfort.
Gouden prestatie op jouw bucketlist?
Beklimmen van de Mont Ventoux op 16 september!
Jouw (design)pronkstuk in huis?
Ik geniet nog dagelijks van onze nieuwe keuken.
Olympische spelen?
Het mooiste evenement waar ik aan mee heb mogen werken! Sinds 2010 ben ik bij alle Spelen betrokken en aanwezig geweest.

Part 3 - Pieter Aalbers

Wat is jouw rol?
Owner van VIEF Realiseert. Bij de realisatie van de Golden Suite ben ik de verbindende factor tussen opdrachtgever, architect en vakmensen.
Wat heb jij met sport?
Twee keer per week minimaal 10 tot 15 km hardlopen. Genieten!
Wat heb jij met design?
Alles! Dagelijks werk ik met toparchitecten en kom steeds opnieuw in aanraking met de meest bijzondere materialen en of ontwerpen.
Jouw (design)pronkstuk in huis?
Naast een aantal fraaie armaturen in huis word ik iedere dag weer blij van het kunstwerk van Bram Reijnders.
Gouden prestatie op jouw bucketlist?
Een hele marathon in 2022. Plaats en tijd nader te bepalen. In voorbereiding daarop loop ik dit jaar nog de halve!
Olympische spelen?
Ik kan van bijna elke sport genieten. Een bijzondere editie dit keer; bijna lege stadions, en zonder aanmoediging vanaf de zijlijn full focus op die ene topprestatie. Onwijs knap! Thuis voor de buis ga ik onze sporters aanmoedigen.