Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Digitale en hybride evenementen

Organiseer jouw bijeenkomst op jouw manier!

Een succesvol evenement begint bij een solide basis. Te beginnen bij een goed WiFi netwerk. Op Papendal hoef je je hier niet druk over te maken en kun jij te allen tijde goed en snel bestanden up- en downloaden. Tevens mag je van ons verwachten dat onze zalen zijn uitgerust met de belangrijkste technische faciliteiten. Mochten deze niet afdoende blijken te zijn, dan adviseren wij je graag waar mogelijk om dit uit te breiden.

Digitale en hybride evenementen

Wij verbinden mensen. Afhankelijk van de wensen doen we dat bij evenementen en congressen soms fysiek en soms ‘op afstand’. Wij bieden daarbij uiteenlopende interactieve mogelijkheden om met – grote groepen – mensen te interacteren en brengen tal van on- en offline mogelijkheden samen.

Bij fysieke evenementen bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid om gebruik te maken van ‘mobiele interactie’, waarbij deelnemers uit het publiek via hun telefoon kunnen participeren in polls en vragenrondes. Bij online evenementen bieden we de mogelijkheid om van ons eigen online platform gebruik te maken, waarbij er – inclusief interactieve mogelijkheden – gemakkelijk informatie met een groot aantal mensen kan worden gedeeld. En bij hybride evenementen bieden we een combinatie van het voorgaande. Fysiek en online komen hier zogezegd samen.

Wij werken met een vast team dat het mogelijk maakt om de grootste en meest uitdagende evenementen neer te zetten. Wil jij meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze on- en offline mogelijkheden >

 

Studio Papendal

In het hart van de Nederlandse topsport vind je Studio Papendal. Deze studio is uitgerust met de meest geavanceerde technologie om jouw webinar, webcast, presentatie, interview of online trainingen en events tot een groot succes te maken. We zijn benieuwd welke setting jouw voorkeur heeft en denken graag met je mee.

De studio kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie, informele setting of een talkshow. Ook kan de inzet van Studio Papendal gecombineerd worden met de verschillende on- en offline mogelijkheden om tijdens evenementen met – grote groepen – mensen te interacteren.

On- en offline mogelijkheden