Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Nieuw! Centre Court

Vergaderen kan overal, maar nergens zo bijzonder als #OpPapendal

Neem geen genoegen met minder

Soms is vergaderen op een andere locatie dan je eigen bedrijf net even anders. Een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Bij ons werken mensen aan zichzelf, willen beter worden, een team vormen en kennis vergaren. Kreten als “winnen”, “presteren” en “gaan voor goud” gelden voor iedereen #OpPapendal. Jij neemt toch ook geen genoegen met minder?

Sinds maart 2017 hebben we #OpPapendal het Grand Cafe omgebouwd tot het Centre Court. Dat betekent nog meer inspiratie #OpPapendal. De vergaderzalen zijn geschikt voor ongeveer 150 – 190 personen. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat onze vergaderzalen er piekfijn uitzien en voorzien zijn van audiovisuele middelen die nodig zijn om de bijeenkomst succes vol te laten zijn. Waar wacht je nog op?

Onze vergaderarrangementen

Soms is vergaderen op een andere locatie dan je eigen bedrijf net even anders. Een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Heb jij specifieke wensen voor jouw bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Wij maken dan een offerte voor je op maat.

Bekijk onze vergaderarrangementen >

 

Ervaar wat onze topsporters ook ervaren
Om het gevoel wat onze topsporters elke dag ervaren ook te voelen hebben wij een selectie van sportsprekers samengesteld. Iedere sportspreker heeft zijn/haar eigen unieke band met Papendal en kan jouw vergadering een heel andere dynamiek geven, die precies past binnen jouw doelstelling. Een andere optie is om zelf met jouw groep sportief of creatief bezig te zijn tijdens een clinic (op maat). Laat maar eens zien met hoeveel kracht en overtuiging je iets kunt aanpakken. En het lukt. Die garantie geven wij jou.

Welke opstelling past bij jouw bijeenkomst?
Ben jij benieuwd welke opstelling past bij jouw type bijeenkomst? Bekijk dan hier de verschillende mogelijkheden. Ook hier geldt weer; mocht je iets anders voor ogen hebben, laat het gerust weten dan stemmen wij de zaal en de opstelling op jouw wensen af.

Vergaderen Papendal

Cabaret opstelling

Bekijk hier de opstelling

Vergaderen op Papendal

Theater opstelling

Bekijk hier de opstelling

Vergaderen op Papendal

Carré opstelling

Bekijk hier de opstelling

zaal papendal

U-opstelling

Bekijk hier de opstelling

Afdeling Reserveringen

Hotel Papendal

Aanvraagformulier - Centre Court
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Bijeenkomst Vergaderen