Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

BMX Supercross Worldcup

Datum 2018 is bekend!

Dit jaar vindt de BMX Supercross World Cup plaats op 4-5-6 mei 2018. Al sinds 2011 het topsport evenement #OpPapendal dat je niet mag missen. Waar kracht, techniek en lef samenkomen. Waar ’s werelds beste BMX’ers met elkaar de strijd aangaan.

Vorig jaar was een groot succes met maar liefst 5 medailles voor de Nederlanders! Ook de eerste editie van Framed Festival, waar je heerlijk kon genieten van muziek en foodtrucks, tijdens en na de BMX sensatie was puur genieten!

Houd de website https://www.bmxpapendal.nl in de gaten zodat je niets mist van dit topsportevenement #OpPapendal!

Framed Festival

Holland Classic Papendal

Holland Classic

Pump track battle

Méér dan alleen BMX!

Het was weer een spectaculair evenement! Er vonden drie grote evenementen tegelijkertijd plaats; de UCI BMX Supercross, het Framed Festival en de NTFU Holland Classic. Een spectaculair weekend met spannende races, muziek en lekker eten & drinken. Ben jij er ook bij in 2018?

Een succesvolle eerste editie van Framed Festival!
Get Framed! Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de Supercross hun kunsten vertonen kon je genieten van een weekend vol muziek en scheurende gitaren, ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq en real american burgers van rollende keukens. En last but certainly not least een spectaculair randprogramma met BMX stunts, barbiers, een mobiele tattoostudio, daredevil kidsplayground en een pumpbattle. Meer weten?

Holland Classic Wielerevent 2017
Op zaterdag 6 en zondag 7 mei organiseerde de NTFU hét fietsevent van 2017: de Holland Classic!

Bijbehorende tags

Events Worldcup BMX