Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Bedrijfsuitje Veluwe

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in een mooie, bosrijke omgeving? Dan biedt Papendal de beste uitjes rondom de Veluwe. Ons complex is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje de buitenlucht, of je nu op zoek bent naar sportieve of ontspannende activiteiten. Papendal is namelijk niet alleen het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland, maar ook de plek waar het bedrijfsleven en topsport samenkomen.

Neem contact op

Een sportief en leuk bedrijfsuitje op de Veluwe

Met onze faciliteiten en prachtige omgeving kunnen wij jou en je team een fantastisch bedrijfsuitje bezorgen. Wij bieden een breed scala aan activiteiten; van sportief BMX’en en boogschieten tot ontspannende yoga en creatieve workshops zoals ice carving. Onze bosrijke omgeving biedt ook de mogelijkheid om te genieten van de natuur. Je bevindt je midden in het natuurgebied en loopt of fiets zo de Veluwe op.

Papendal, de beste locatie voor bedrijfsuitje op de Veluwe!

Met dagelijks ongeveer 550 topsporters die gebruik maken van onze faciliteiten, is Papendal een inspirerende locatie waar mensen komen om het beste uit zichzelf te halen. Naast ons aanbod aan activiteiten biedt Papendal ook uitstekende faciliteiten om optimaal te ontspannen tijdens je verblijf. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant of combineer het bedrijfsuitje met een overnachting in Hotel Papendal.

bedrijfsuitje veluwe
bedrijfsuitje veluwe papendal

Een prachtige omgeving

Een ander voordeel om specifiek voor een bedrijfsuitje op Papendal te kiezen, is onze uitstekende locatie. Ons trainingscentrum wordt omringd door natuur. Daarom vinden veel activiteiten ook in de buitenlucht plaats. Sportieve teambuilding activiteiten komen buiten pas echt goed tot zijn recht. Het vele groen zorgt ervoor dat je heerlijk buiten kunt bewegen of helemaal tot rust kunt komen tijdens je verblijf hier. Voor ieder type bedrijfsuitje is er op Papendal en de omgeving iets te doen.

Altijd op nummer 1

Bij Papendal staat de bezoeker altijd op nummer 1. Ons doel is om jou en je team een perfect uitje, de leukste activiteiten en een goed verblijf te bezorgen. Wil je graag een rondleiding of meer informatie over ons sportcentrum? Wij zetten graag die extra stap voor onze gasten. Klim in de startblokken en neem contact met ons op!

Organiseer jouw bedrijfsuitje op de Veluwe bij Papendal

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer over de activiteiten en komen samen tot het perfecte bedrijfsuitje op de Veluwe. Ga samen voor de gouden plak en organiseer jouw bedrijfsuitje op de Veluwe bij Papendal.

Neem contact op