Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Bedrijfsuitje Arnhem

Papendal is de meest geschikte locatie voor een bedrijfsuitje in Arnhem, of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit of liever voor een rustgevende activiteit kiest. Ons complex is dé plek waar het bedrijfsleven en topsport samenkomen en is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Met onze faciliteiten en prachtige omgeving hebben wij alles in huis als locatie voor een geweldig bedrijfsuitje.

Neem contact op

Een sportief en leuk bedrijfsuitje in Arnhem

Wij helpen je graag bij het realiseren van een fantastisch bedrijfsuitje en je kunt onze faciliteiten gebruiken voor allerlei activiteiten. Onze bosrijke omgeving biedt ook mogelijkheden voor een activiteit in de natuur. Met dagelijks ongeveer 550 topsporters die van onze faciliteiten gebruik maken, is Papendal een bijzonder inspirerende locatie waar mensen komen om het beste uit zichzelf te halen. Haal ook het beste in elkaar naar boven tijdens een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Papendal, de beste locatie voor je bedrijfsuitje in Arnhem!

Op Papendal organiseren we tal van leuke clinics, workshops en bieden we voor ieder wat wils. Wil je deelnemen aan een sportieve activiteit zoals BMX’en of boogschieten? Of kies je liever voor een rustgevende activiteit zoals yoga of een creatieve activiteit zoals ice carving? Wij hebben tal van verschillende activiteiten om uit te kiezen.

Naast ons aanbod aan activiteiten, biedt Papendal ook een uitstekende locatie om optimaal tot rust te komen gedurende je verblijf. Ons trainingscentrum wordt omringd door de natuur en veel van de workshops vinden dan ook in de buitenlucht plaats. Het vele groen zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Zo kan jij je bedrijfsuitje precies inrichten zoals jij dat wilt. Sportief, relaxed of een combinatie tussen beiden.

bedrijfsuitje arnhem
bedrijfsuitje arnhem papendal

Een prachtige omgeving

Nog een reden om specifiek voor een bedrijfsuitje op Papendal te kiezen, is onze uitstekende locatie. Ons trainingscentrum wordt omringd door de prachtige natuur van de Veluwe. Daarom vinden veel van onze activiteiten ook in de buitenlucht plaats. Geniet van het sporten, hardlopen, fietsen en bewegen in de veelzijdige omgeving van de Veluwe. Maar ook een ontspannen wandeling of fietstocht valt binnen de mogelijkheden in de omgeving van ons complex. Het vele groen zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens je verblijf op Papendal.

Alleen maar winnaars

Op Papendal sta jij altijd op nummer 1 en ons doel is om jou en je bedrijf blij te maken. Wij regelen de leukste activiteiten en een perfecte locatie. Wil je graag een rondleiding of meer weten over ons complex? Wij zetten graag die extra stap voor onze gasten. Zo is bij ons iedereen een winnaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Overweeg jij een bedrijfsuitje te organiseren op Papendal? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. Wij vertellen je graag meer over de verschillende activiteiten en mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Arnhem.

Neem contact op