Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zeepkisten Grand Prix

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2.5 uur
Bouwen en pimpen

Zeepkisten Grand Prix is een hilarisch programma. Deelnemers gaan in teamverband zeepkisten bouwen. Een deel van elk team gaat constructief aan de slag. Anderen van het team spelen uitdagende games om geld te verdienen. Dat geld ga je investeren om de zeepkist op te pimpen! Welk team is het creatiefst én snelste?

Clinic zeepkisten grand prix #OpPapendal
Clinic zeepkisten grand prix #OpPapendal

Creatief en Constructief
Je bouwt een zeepkist met een klein team van collega’s. Een deel van elk team construeert. Anderen zijn bezig met het spelen van games met tegenstanders uit een ander team. Hiermee wordt geld verdiend. Met het gewonnen geld kun je onderdelen kopen in de Pimp-My-Ride tuning shop! Dat wordt dus onderhandelen. Een fraaie en gevarieerde mix van spellen maakt de Zeepkisten GP toegankelijk voor dames en heren met de meest uiteenlopende interesses en talenten.

Pimp-My-Ride TUNING Shop!
Elk team kan de zeepkist custom uitbreiden en ‘pimpen’ met bling-bling zijspiegels, LED lampen à la the Knightrider, kitsch kussens, gordijnen, full size bullbar, ‘dikke’ uitlaten, extra brede achterwielen met enorme banden, race outfits en maffe helmen. Voor het verkrijgen van onderdelen moeten de deelnemers echter eerst opdrachten uitvoeren.

GRAND PRIX… action!
In een verkiezing wint de best gepimpte zeepkist bonus-seconden. Een voorsprong in de race dus. In een waanzinnig spannende tijdrit voeren de chauffeurs en assistenten een aantal zenuwslopende opdrachten uit met de zeepkist. Een combinatie van techniek, vernuftige uitvoering en snelheid maakt een winnend zeepkisten team. Kortom, wélk team wint de Zeepkisten Grand Prix?

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Zeepkisten Grand Prix? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic Teambuilding