Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Yoga

Algemene informatie
Price per person: € 26,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Ben jij in balans?

Yoga is niet slechts een fysieke work-out. Het is veel meer dan dat. Yoga is een vorm van meditatie in beweging. Het gaat er niet om welke bizarre houdingen je kunt, maar om wat je ermee doet. En natuurlijk zal het er bij de ene wat gemakkelijker uitzien dan bij de ander, maar laat je hierdoor vooral niet afschrikken. Je doet het voor jezelf, en alleen voor jezelf.

Yoga is voor mensen die behoefte hebben aan rust en ontspanning, een energiek lichaam en een heldere geest. Het zorgt voor een betere balans of kan gebruikt worden als middel tegen bijvoorbeeld rug en nek klachten.

Clinic yoga op Papendal

Wat ga je doen?
Tijdens onze clinic leer je de basistechnieken van verschillende yoga houdingen onder de knie te krijgen. Deze oefeningen hebben mentaal en fysiek effect op jou. Mentale effecten zijn: stabiliteit, kracht en vertrouwen. Fysieke effecten zijn: krachtige en flexibele spieren en een betere houding op het lichaam.

Het doel van yoga is dat je uiteindelijk minder moe wordt, meer energie hebt, je jezelf alerter en vitaler voelt en dat je lichaam krachtiger en soepeler wordt.

Ervaren yogadocenten verzorgen de ontspannende yoga clinic.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic yoga? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Ontspanning Activiteit Clinic