Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Ultimate Building Battle

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2.5 uur
grootste teamuitdaging ever!

Ultimate Building Battle is een grootse teambuilding als in Scrapheap Challenge (bekend van TV) met levensgroot constructiemateriaal. Diverse teams bouwen in teamverband aan een grote constructie. Met behulp van 3D-bouwtekeningen ga je met jouw team aan de slag. Wordt het de kraanwagen, het kanon of de brug?

Clinic ultimate building battle #OpPapendal
Clinic ultimate building battle #OpPapendal

Empire State
Bij Empire State bouwen twee tot vijf teams van 6 tot 20 personen elk een toren en een kraanwagen. Er wordt gebouwd met levensgroot constructiemateriaal. De kraanwagen is 5 meter lang en ruim 3 meter hoog! Met behulp van 3D-bouwtekeningen worden verschillende modules in elkaar gezet. De bouwmodules moeten echter ook nog met elkaar worden verbonden, dus; tijdig overleg, goede coördinatie, juiste taakverdeling en efficiënte samenwerking! Welk team plaatst het dak op de toren en wint de Battle?

Special Forces
Bij Special Forces wordt gebouwd aan een katapult in kanonvorm op een ‘vrachtwagen’. De katapultwagen heeft 6 wielen en is ruim 3 meter lang! In het eindspel schieten de kanonnen op elkaars doelen met een voetbal. Welk team raakt het doel van de tegenstander als eerste, en wint uiteindelijk de Ultimate Building Battle?

Golden Gate
Bij Golden Gate bouwen twee teams elk een brug en een ‘koeriersauto’. De brug is 6 meter lang en 1 meter breed! Met behulp van 3D-bouwtekeningen wordt gewerkt aan twee opritten en een brugdeel. Nadat de brug én koeriersauto zijn geconstrueerd, is het de bedoeling dat de auto over de brug rijdt en een pakket ophaalt. Welk team weet als eerste de auto over de brug te sturen en wint de Building Battle?

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Ultimate Building Battle? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic Teambuilding