Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Ultimate Brainchallenge

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2 uur
Breinkrakers

In de Ultimate Brain Challenge gaan verschillende teams met elkaar de strijd aan in de vorm van het oplossen van breinkrakers. De uitdaging bestaat uit een groot aantal fraai uitgevoerde games, waarbij de spelers elkaar uitdagen. Elk team bestaat uit 8 tot 12 spelers die games spelen met tegenstanders uit andere teams. Met behulp van gewonnen munten kunnen grote bouwstenen worden gekocht. Welk team heeft aan het einde van de game de hoogste toren gebouwd?

Ultimate Brainchallenge
Ultimate Brainchallenge
Ultimate Brainchallenge

Spellen voor Alfa’s, Bèta’s en ‘Messi’s’
Met een groots en zeer gevarieerd aanbod aan fraai uitgevoerde denk- en strategische spellen weten wij zelfs de meest doorgewinterde ‘bèta bikkel’ – met ogenschijnlijk gemak – uit te dagen! Een enorm scala aan eigentijdse breinkrakers als Beter Buigen, IQ Puzzle en Trapgevel Logica zorgt voor een concentratie die zijn weerga niet kent.

Voor de nodige afwisseling zijn er ook diverse behendigheidsspellen beschikbaar, zodat deelnemers met een mooie motoriek ook aan hun trekken komen.

De strategische games als Kalaha, Quixo en Corridor klaren de klus voor wat betreft teamspirit en spanning. Het korte termijn geheugen wordt op de proef gesteld met spellen als Bernini Mysterie en de ‘Van Bea tot Mao’ XL Memory.

De winst van een spel bepaalt de hoogte van jouw toren. Het fraaie aanbod van de spellen en breinkrakers maken we compleet met de constructieve finale. Welk team heeft uiteindelijk de hoogste toren gebouwd met de gekochte bouwstenen?

En welk team wint dan uiteindelijk de Ultimate Brain Challenge?

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Ultimate Brain Challenge? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic