Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Salsa

Algemene informatie
Price per person: € 42,00
Min. personen: 20
Tijdsduur: 1.5 uur
Beweeg, ontspan en lach

Salsa is een verzamelnaam voor verschillende schitterende soorten dansen en ritme zoals, Mambo, Son, de Cha-cha-cha en nog veel meer! De salsa is inmiddels wereldwijd een bekende dans voor liefhebbers van muziek en dans. Ook in Nederland is salsa ongekend populair en wordt door jong en oud gedanst!

Onze swingende salsa workshop is de perfecte danscursus waar plezier, gezelligheid en humor centraal staat. Het is dé manier om mensen op een mooie en positieve manier bij en tot elkaar te brengen. Beweeg, ontspan en lach tegelijkertijd tijdens deze schitterende salsa clinic. Het is geschikt voor iedereen van elk niveau en elke leeftijd.

Salsa
Salsa
Salsa

Wat ga je doen?
Elke salsa clinic begint met een grap en een lach. Bovendien start de clinic met een spetterende demonstratie van onze salsa show! Onze docenten hebben allemaal jarenlange danservaring en leren je de basisstappen van de salsa op een speelse manier met vol enthousiasme.

Activiteit boeken?
Interesse in een salsa clinic? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen