Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Rolstoelbasketbal expert

Algemene informatie
Price per person: € 69,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
TeamNL Coach Gertjan van der Linden

Rolstoelbasketbal ervaren op het hoogste niveau? Een kijkje in deze sportwereld onder leiding van een expert? Bondscoach Gertjan van der Linden staat garant voor een unieke ervaring #OpPapendal. Gertjan van der Linden is de bondscoach van het huidige damesteam en heeft twee jaar lang naast zijn functie ook de Nederlandse heren als coach onder zijn hoede gehad. Als international was hij jarenlang actief en won alle prijzen die er te winnen waren, daarnaast werd hij uitgeroepen tot beste speler van de wereld.

Rolstoelbasketbal Expert
Rolstoelbasketbal Expert

Wat ga je doen?
De clinic bestaat uit het leren voortbewegen in een rolstoel, het onder de knie krijgen van rolstoelbasketbaltechnieken en het spelen van partijvormen. Met letterlijk vallen en opstaan, beleef je inspirerende en intensieve momenten. Deze sportieve rolstoelbasketbalbreak moet je een keer mee hebben gemaakt! Als kers op de taart kan Gertjan van der Linden je alles vertellen over de in’s en out’s van coaching en vertelt hij anekdotes als speler en coach.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic rolstoelbasketbal? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic