Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Quiz

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 1.5 uur
Gezelligheid, hilariteit en competitie

Ben jij op zoek naar een mooie, afwisselende activiteit? Geschikt voor zowel particulier als zakelijk? Dan is de quiz iets voor jou!

Professioneel, interactief en actueel zijn de sleutelwoorden van de Quiz. Deze quiz is een ideale manier om een borrel, feest of break op te vrolijken. Daarnaast kan de quiz als originele en effectieve manier van teambuilding worden ingezet.

Quizzen van 20 tot 2000 personen, het kan allemaal! Kennis, muziek, voorspellen… er is voor ieder wat wils.

Clinic quiz #OpPapendal
Clinic quiz #OpPapendal

Wat ga je doen?
Met behulp van eenvoudig te bedienen stemkastjes beantwoordt iedereen in de zaal de meest uiteenlopende vragen en word je onderdeel van de quiz-show die zich op het podium afspeelt. En hoewel het soms één groot feest lijkt zal de spanning stijgen, want wie wint deze bloedstollende strijd?

Om de quiz-shows volledig tot zijn recht te laten komen wordt gebruik gemaakt van presentatoren. De presentator zal, met al zijn of haar entertainmentervaring, het publiek optimaal bij de quiz kunnen betrekken. Op deze manier wordt gezorgd voor een spectaculaire show op het podium.

Alle quizzen zijn op maat te leveren en kunnen volledig aan de specifieke doelgroep worden aangepast.

Activiteit boeken?
Heb je altijd al willen weten welke onderwerpen jou het best liggen? Wil je strijden tegen je vrienden, familie of collega’s? Doe dan mee aan de quiz en reserveer nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen