Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Sterrenslag

Algemene informatie
Prijs: Prijs per persoon
Min. personen: 45
Tijdsduur: 2.5 uur
Van Superskippys tot aan een Rolmattenrace

Gaan jullie ook voor goud tijdens de Papendalse Sterrenslag?
Jij en je collega’s worden verdeeld in teams van ca.12-15 personen.

Samen gaan jullie voorafgaand op muziek ca. 5 min. warming-up / aerobics doen om de spieren los te maken en in de (ontspannen) sfeer te komen. Dit zal worden begeleid door onze instructeurs. Daarna starten alle activiteiten.

Bij alle spelonderdelen is samenwerken vereist en zal een competitief tintje aan de spelen gegeven worden. Het team dat op alle onderdelen tezamen het beste gescoord heeft, wint de Papendal Sterrenslag. Het winnende team zal worden gehuldigd met een fles champagne!

Clinic Sterrenslag #OpPapendal
Clinic Sterrenslag #OpPapendal
Clinic Sterrenslag #OpPapendal

Wat ga je doen?
Er worden in totaal zo’n 6 à 8 spelonderdelen uitgevoerd. Deze onderdelen worden lekker snel na elkaar afgewerkt zodat de intensiteit hoog blijft. De helft van de teams is tegelijk bezig bij een spelonderdeel. De andere teams kijken en genieten. Nadat het spel is afgewerkt volgt de 2e manche van hetzelfde spel met de volgende teams. Zo worden alle spelen na elkaar afgewerkt.

Activiteit boeken?
Interesse in een Papendal sterrenslag? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen