Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Olympische Sterrenslag

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2.5 uur
Let the games begin

Gaan jullie ook voor goud tijdens de Olympische Sterrenslag?  Samen gaan jullie vooraf op muziek ca. 5 minuten een warming-up doen om de spieren los te maken en in de (ontspannen) sfeer te komen, begeleid door onze instructeurs. Daarna start de Sterrenslag.

Olympische Sterenslag
Sterrenslag
Olympische Sterenslag

Wat ga je doen?
We spelen in totaal circa 8 spelonderdelen. Deze onderdelen worden na elkaar afgewerkt zodat de intensiteit hoog blijft.

Bij elk spel is ons motto: “Je mag meedoen maar het hoeft niet”. Indien een teamgenoot bij een bepaald spelonderdeel liever aanmoedigt of tactisch meedenkt is dat ook prima. De teams zijn ruim voorzien van deelnemers (ca. 15 deelnemers per team) zodat een uitwijkmogelijkheid voor de teamleden mogelijk is en het conditioneel niet te zwaar wordt. Bij alle spelonderdelen is samenwerken vereist en er zal een competitief tintje aan de spelen gegeven worden.

Het team dat op alle onderdelen samen het beste gescoord heeft, wint de Sterrenslag en krijgt een fles champagne.

Op iedere spelbaan zal een instructeur aanwezig zijn om de tijd te klokken en de puntentelling bij te houden. Zij kijken ook of dat de teams zich aan de regels van de spelen houden en dat er sportief gespeeld zal worden. De Sterrenslag wordt gespeakerd door de hoofdinstructeur die de gehele Sterrenslag aan elkaar zal praten. Deze zal de spelen centraal uitleggen, winnaars van ieder spel bekend maken, de teams naar de banen verwijzen en de centrale tijd waarneming op zich nemen.

Het laatste spel van de Sterrenslag is een spel waar alle teams tegelijk aan kunnen deelnemen. Een leuk gezamenlijk slot als einde van de Olympische Sterrenslag.

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Olympische Sterrenslag? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteiten Clinic