Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Kendo

Algemene informatie
Price per person: € 41,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Moderne vechtkunst

Kendo is een Japanse zwaardvechtkunst. Centraal in de kendotraining staat de vorming van geest en lichaam en het bevorderen van een sterke wilskracht. Het hoog houden van de menselijke eer en waardigheid en het altijd streven naar zelfverwezenlijking.

Een moment van concentratieverlies betekent verliezen. Wedstrijden zijn dus in eerste instantie bedoeld om de eigen vaardigheid, de concentratie en de conditie te toetsen en te verbeteren.

Kortom het zwaard blijkt een mogelijkheid te zijn om tot een betere lichaamscontrole en, wat wellicht belangrijker is, tot een beheersing van de geest te komen. Voor een betere ontwikkeling van lichamelijke conditie, lichaamshouding, concentratievermogen, inzet en zelfdiscipline is Kendo de perfecte work-out!

Clinic Kendo #OpPapendal
Clinic Kendo #OpPapendal

Wat ga je doen?
Een workshop Kendo is een workshop waar men veel energie in kwijt kan en zich weer bewust wordt van lichaam, ademhaling en het focussen van de aandacht. Tijdens de clinic leer je de basisbeginselen van Kendo zoals lichaamshouding, voetenwerk en slagen. Daarnaast leer je ook de terminologie en etiquette die we bij Kendo gebruiken. Er is geen beschermende kleding of gezichtsbescherming nodig.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic kendo? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen