Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Japanse theeproeverij

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 1.5 uur
Ervaar echte Japanse thee

Na een theeproeverij wordt plotseling een kop thee zelfs héél veel meer dan alleen simpel. Van theeplantage naar theekop met allerlei bijzondere geuren, smaken, tips en toffe theeverhalen. De kleinste geheimen worden onthuld.

Het bijzondere zit ‘m in de zacht- en mildheid, geen bitters, dus je hebt geen suiker meer nodig om je thee lekker te laten smaken. Je proeft de pure theeplant en niets anders.

Zo wordt het begrip thee opnieuw gedefinieerd, wat nieuwe mogelijkheden met zich mee brengt. Een unieke manier van kennis maken met de mogelijkheden van thee én een gezellig theemoment met een dikke glimlach.

Wat ga je doen?
Onze Theesommelier heeft in Japan prachtige theeplantages bezocht en verschillende theeboeren gesproken. Tijdens deze exclusieve theeproeverij zullen de zachte en intens pure smaken van Japan terugkomen.  Ze laat haar theesoorten uit Japan proeven en dat alles wordt geserveerd met toffe theeverhalen en de handigste tips om thuis mee aan de slag te gaan.

Activiteit boeken?
Interesse in een Japanse theeproeverij? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen