Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Interactieve game: Goudkoorts

Algemene informatie
Prijs per persoon: € 32,00
Min. personen: 20
Tijdsduur: 3 uur
Overwin alle uitdagingen!

Teambuilding, samenwerken, uitdagend en competitief. Dat zijn de kernwoorden voor het programma Goudkoorts! Overwin samen met je team en je coach de hindernissen, handicaps en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen met natuurlijk maar één doel: de meeste gouden plakken verdienen!

Clinic GPS Goudkoorts #OpPapendal
Clinic GPS Goudkoorts #OpPapendal
Clinic GPS Goudkoorts #OpPapendal

Wat ga je doen?
Gewapend met moderne technologie (GPS ontvanger & smartphone* met GameApp) gaan teams (4 tot 6 personen) het Papendal terrein verkennen. Al zoekende naar plekken en foto’s ontvangen jullie berichten, aanwijzingen en voortgang via moderne communicatie technologie. Tijdens het programma worden teams geconfronteerd met verschillende uitdagingen die jullie sportieve of mentale weerbaarheid dusdanig op proef zullen stellen.

Hierbij een idee van de uitdagingen:
X-Factor | Sportief
Zangtalent? Danstalent? Nee hoor, dat heb je bij de X-factor niet nodig! Leg het parcours af met een tennisbal tussen je knieën, die aan het einde van het parcours in het doel moet vallen. Hoeveel tennisballen krijgen jullie in het doel?! Heb jij deze X-factor?!

Mik ‘m erin | Sportief
Behendigheidsspel waarbij deelnemers zoveel mogelijk tennisballen met één stuiter in emmers moet krijgen!

De bal is rond | Sportief
Lukt het jullie om een tennisbal tussen kin en borst door te geven aan je teamgenoten? Hilarisch onderdeel waarbij er altijd wat te lachen valt!

M en M | Sportief
Welk team weet zo snel mogelijk met een rietje, M&M’s van het ene naar het andere bakje te verplaatsen?

Boekenwurmen | Mentaal
Een dik boek, een lijst met romeinse cijfers. Weet jouw team de juiste bladzijdenummers en omcirkelde letters te vinden om uiteindelijk het woord te raden?

Piramide van drie! | Sportief
Een DOE opdracht voor echte krachtpatsers!

Ultieme eetproef | Mentaal
Doorstaat jouw team de ultieme eetproef en zeggen jullie zonder aarzelen ja tegen datgene wat jullie voorgeschoteld krijgen?

Uitbeelden | Mentaal
Wat staat je teamgenoot toch gek te zwaaien? Oh nee hij of zij probeert jullie wat duidelijk te maken!

Hou ‘m hoog | Sportief
Weet het team met drie opgeblazen ballonnen één minuut lang te jongleren?

Mensenslang | Mentaal
Welk team weet een polonaise te organiseren met zoveel mogelijk deelnemers en dit ook nog eens leuk op een foto te zetten.

Shoot Out | Sportief
Beheers je zenuwen en laser 5 maal in de roos!

Beachboys | Sportief

Welk team weet zo vaak mogelijk een volleybal naar elkaar over te spelen, zonder dat de bal de grond raakt?

Kratjes crisis | Sportief
Het is crisis! Maar je moet en zal je doel bereiken: zo efficiënt mogelijk van A naar B komen! Je gaat de uitdaging aan met een tekort aan middelen. Dat is moeilijker dan je denkt! Ga met 1 kratje minder dan het aantal personen in je team op je doel af.

Eindspel | Kraak de code!
De kluiscode van NOC*NSF is kwijt! Gelukkig zijn wel de cryptische aanwijzingen in ons bezit en kan de code weer achterhaald worden! Open de geheime envelop en kraak de kluiscode zo snel mogelijk! Welk team kraakt de code als eerste? Hoe sneller dit gebeurt, hoe groter je beloning, tot maximaal een verdubbeling van het aantal punten die je al verdiend hebt!

Eindspel | Flash mob!
Wikipedia: “Een flashmob (Nederlands: “flitsmeute”) is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt.”

Samen met alle deelnemers zullen we aan het einde van het spel een originele flashmob organiseren en vastleggen op foto & video.

Natuurlijk is het mogelijk om een selectie uit bovenstaande onderdelen te maken. Het programma Goudkoorts! biedt voldoende verschillende onderdelen dat bij één ieder aan zal spreken.

*Er van uitgaand dat één deelnemer per groep beschikt over een opgeladen smartphone.

Activiteit boeken?
Interesse in clinic GPS: Goudkoorts? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic
Road to TokyoVergaderen met een Japans tintje?

Ga voor de volledige Japanse beleving tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal. Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl.

Lees meer