Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Game Olympiade

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2 uur
Kraak de code!

Game Olympiade is een sportieve team challenge die verder reikt dan alleen sport. Kraak de Olympische code door vragen over helden en historie. Schokt door media en politiek. Verbaast over cultuur en chauvinisme. En verteld over verbroedering. Wanneer jouw team de code heeft gekraakt én voldoende ringen heeft verzameld, wordt de Olympische vlam ontstoken! Met een vleugje Olympisch gedachtegoed. Zet jouw team de scherpste tijd neer?

Clinic game olympiade #OpPapendal
Clinic game olympiade #OpPapendal
Clinic game olympiade #OpPapendal

Sport in prikkelende games
Met het spelen van games win je ringen. De sporten zijn vertaald naar behendigheids-, denk- en strategische spellen. Basketbal in de vorm van een braincracker. Tennis als PONG opnieuw uitgevonden in de eerste computergame ooit. Curling als een zomerse variant met enorme bal. Voetbal als extreme blaasvoetbal wedstrijd m.b.v. een compressor. Een memory game met helden als Fanny Blankers Coen, Carl Lewis, Sven Kramer en Johan Cruijf.

Kortom: Welk team vertegenwoordigt de Olympische gedachte in 3 woorden het beste. Vriendschap, excelleren en respect? Welk team wint de Game Olympiade?

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Game Olympiade ? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Clinic