Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Fietstocht Slag om Arnhem

Algemene informatie
Price per person: € 28,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Slag om Arnhem

In september 1944 vond de operatie Market Garden plaats, die eindigde met de Slag om Arnhem. Rondom Papendal in Arnhem en Oosterbeek zijn diverse oorlogsmonumenten met de fiets te bezoeken. Ga je mee terug in de tijd?

Wat ga je doen?
Tijdens deze fietstocht vertellen we op verschillende plaatsen over de gebeurtenissen op zondag 17 september 1944 en de dagen erna. Duizenden Britse en Poolse parachutisten landden op de Ginkelse hei om de brug bij Arnhem te veroveren. De route wordt gemarkeerd door monumenten die herinneren aan de Operatie Market Garden in september 1944. Een combinatie van een relaxte fietstocht door de omgeving van Papendal en Oosterbeek met interessante verhalen uit de Tweede Wereldoorlog.

Samen met onze gids ga je met de fiets de Slag om Arnhem ontdekken. Wij zorgen voor een stadsfiets met drie versnellingen. #OpPapendal start de fietstocht. Deze route legt een afstand van maximaal 10km af.  Voornamelijk ligt de nadruk op het informatieve karakter van de tocht.

Wij zorgen voor voldoende fietsen.

Activiteit boeken?
Interesse in een fietstocht WOII? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Clinic Fietsen Sportief