Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Expeditie Robinson Quest

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2 uur
Vertrouwen en Teamwork

Ben je klaar voor de uitdaging? Je gaat in teams op ‘expeditie’, waarbij de ‘kampen’ tegen elkaar gaan strijden op uitdagende onderdelen. De expeditie opdrachten hebben te maken met balans, kracht, tactiek, oriëntatie, kennis, vertrouwen en teamwork! Zodra de teamopdrachten op de juiste manier zijn volbracht, verdienen de teams verschillende materialen die bij de gezamenlijke slotopdracht gebruikt gaan worden. Er is geen speciale conditie nodig voor dit programma.

Clinic Team Challenge #OpPapendal
Clinic Team Challenge #OpPapendal

Wat ga je doen?

  • Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er teams geformeerd met circa 10-12 personen per team.
  • Jullie gaan deelnemen aan een (mini)-expeditie. Ieder team gaat aan de hand van een GPS-toestel op zoek naar verschillende oriëntatiepunten (Way-points) #OpPapendal. Op verschillende locaties voeren jullie expeditie team-opdrachten uit.
  • In totaal vinden er 4- tot 5-tal teamopdrachten plaats die ieder circa 15 minuten duren.
  • Daarnaast vinden jullie bij elk Way-point een kennis/cryptische vraag die jullie moeten beantwoorden en meetelt in de totaalscore.
  • Tot slot eindigt de expeditie met een opdracht voor alle teams tegelijk: shelter bouwen.
  • Zodra er een teamopdracht op de juiste manier is volbracht, verdienen jullie verschillende materialen (lange/korte balken, touwen en een vlag) die bij de gezamenlijke slotopdracht gebruikt gaat worden. Deze materialen nemen jullie op de route mee.

De rode draad van de expeditie
GPS, Oriëntatietocht, Cryptische vragen

Na uitleg over het gebruik van het GPS-toestel gaan jullie de Way-points trachten te vinden. Bij elk Way-point vinden jullie tevens een cryptische vraag die opgelost moet worden. Jullie krijgen daarbij verschillende Expeditie-opdrachten onderweg!

Wil je meer weten over de concrete opdrachten, kijk dan hier.

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Expeditie Robinson Quest ? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic